Neler Yeni

Öneri Tebilon Tebigame 999 TL Toplama Sistem 2.Sistem 1.Sifre Yayinda

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Cem
1,24 dakikada doğru yazıyor haklarını yemeyelim güzel olmuş
1661286687388.png
tam olarak nerede ben neden göremiyorum ?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Değmez falan diyenler komedi ya :D Şu sistemi 2. el bile 1Kya toplayamazsın. Uğraşacağı 1 saat olsun en baba. Ne kadar tatmin olmaz insanlarsınız bir de adamlara laf atmışsınız utanmadan şaka gibi. Adamlar site tıklanmasını arttırıyor reklam yapıyor bu vesileyle hem ismini duyuruyor hem de kaç kişiye 2. el fiyatına bile alamayacağın sistem veriyor ki daha önce PS5ler kulaklıklar da verdi. Çoğu site bunu bile yapmıyor. En mantıklısı yapmamak aslında yapan adama da laf ediyorsunuz çünkü. Tebilonu tebrik ediyorum güzel bir şey yapmışlar. Ayrıca al sat yapması ya da alacak kişinin kullanması da sizi bir gram ilgilendirmez. Piyasasını bilmiyorum ama belki 1000 belki 1000TLden fazla kar ettirebilecek sistemi verseler başkasına lazımmış tamam bırakayım demezsiniz. Bir kere de memnun olun bir şeyden

no-name

80+ Silver
Değmez falan diyenler komedi ya :D Şu sistemi 2. el bile 1Kya toplayamazsın. Uğraşacağı 1 saat olsun en baba. Ne kadar tatmin olmaz insanlarsınız bir de adamlara laf atmışsınız utanmadan şaka gibi. Adamlar site tıklanmasını arttırıyor reklam yapıyor bu vesileyle hem ismini duyuruyor hem de kaç kişiye 2. el fiyatına bile alamayacağın sistem veriyor ki daha önce PS5ler kulaklıklar da verdi. Çoğu site bunu bile yapmıyor. En mantıklısı yapmamak aslında yapan adama da laf ediyorsunuz çünkü. Tebilonu tebrik ediyorum güzel bir şey yapmışlar. Ayrıca al sat yapması ya da alacak kişinin kullanması da sizi bir gram ilgilendirmez. Piyasasını bilmiyorum ama belki 1000 belki 1000TLden fazla kar ettirebilecek sistemi verseler başkasına lazımmış tamam bırakayım demezsiniz. Bir kere de memnun olun bir şeyden
Sanane olum herkesin görüşü aynı olmak zorunda mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

@rtxcan ps5'i alan hocamız bunu da kaçırmamıştır herhalde 😀

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Uygunsuz davranış
Sanane olum herkesin görüşü aynı olmak zorunda mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

@rtxcan ps5'i alan hocamız bunu da kaçırmamıştır herhalde 😀
Sen ciddili bir davarsın. Görüş değil bu aptallık. Adamlar indirim yapıyor ve ciddi bir indirim bunun görüşü yok. Aptalsın. Uyarımı alayım

snnogz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Sinan
Valla bana hiç güven vermedi bu şekilde bir tanıtım veya kampanya içerden birileri alabilir veya onların tanıdıkları vs şifreler anında nasıl bulundu yani.Ayrıca hatalı yazılar var şifrenin o olup olmadığı belli değil kısaca hatalı net değil netlik yoksa her türlü numara olabilir.

cepcep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ahmet Bartuğ
Yeni sistemin sifresi Msi notebooklarda

Top Bottom