L LuffyZenq 80+ Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 3 24 Ağustos 2022 #1 Mavi (P) ışığı yanıp yanıp sönüyor bilgisayarı yeni aldım hiç açmadım açınca fanlar falan çalışıyor ama monitörü açınca stanby mode diyor.
Mavi (P) ışığı yanıp yanıp sönüyor bilgisayarı yeni aldım hiç açmadım açınca fanlar falan çalışıyor ama monitörü açınca stanby mode diyor.
xxxZAURxxx 80+ Silver Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 4,738 Reaksiyon skoru 4,083 24 Ağustos 2022 #2 LuffyZenq yazmış: Mavi (P) ışığı yanıp yanıp sönüyor bilgisayarı yeni aldım hiç açmadım açınca fanlar falan çalışıyor ama monitörü açınca stanby mode diyor. Devamı için tıklayın... Aldığın yere götür uğraşma. Bırak onlar uğraşsın. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 24 Ağustos 2022 Birşeyin söküp yeniden takarsan sonra adamların kendilerine götürürsen sen yaptın derler. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 24 Ağustos 2022 Baktın çalıştıramıyolar onlara söyle benim acil işim var gitmeliyim. Paramı geri ödeyin ben uğraşmam böyle bilgisayarla.
LuffyZenq yazmış: Mavi (P) ışığı yanıp yanıp sönüyor bilgisayarı yeni aldım hiç açmadım açınca fanlar falan çalışıyor ama monitörü açınca stanby mode diyor. Devamı için tıklayın... Aldığın yere götür uğraşma. Bırak onlar uğraşsın. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 24 Ağustos 2022 Birşeyin söküp yeniden takarsan sonra adamların kendilerine götürürsen sen yaptın derler. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 24 Ağustos 2022 Baktın çalıştıramıyolar onlara söyle benim acil işim var gitmeliyim. Paramı geri ödeyin ben uğraşmam böyle bilgisayarla.