Zekeriya06
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Arkadaşlar oyun oynanmayacak günlük kullanım için bir laptop öneriniz var mı donma kasma yapmasın yeter huma h5 v3.1 almayı düşünüyorum 9500 tl'ye
bu matebooklar kötüymüş diye bir post görmüştüm doğru mu acaba![]()
Huawei Matebook D15 Ryzen 5 5500U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei Matebook D15 Ryzen 5 5500U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei Matebook D15 Ryzen 5 5500U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 20.826,00 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
Post automatically merged:
Monster Tulpar kasaları dışında önermiyorum hocam.
Bu bütçeye alabileceğiniz en iyi seçenek hocam. Günlük kullanım için gayet yeterli.bu matebooklar kötüymüş diye bir post görmüştüm doğru mu acaba
Bu bütçeye alabileceğiniz en iyi seçenek hocam. Günlük kullanım için gayet yeterli.
güzel laptop teknosada canlı incelemiştim sessiz ve gayet hoş bir görüntüsü var sadece klavyesini pek beğenmedim ama güzel laptop alınır
Huaweinin cihazları güzeldir, fakat günlük kullanım için ikinci el cihazlara yönelmenizi öneririm. Bütçeyi bu kadar açmaya gerek yok.Arkadaşlar oyun oynanmayacak günlük kullanım için bir laptop öneriniz var mı donma kasma yapmasın yeter huma h5 v3.1 almayı düşünüyorum 9500 TL'ye