Adobe programları için tavsiye laptop

Hocam ben bütçenin çıkılıp R5 5600H olan cihazı alırdım fakat bütçe çıkılamıyorsa alabileceğiz kronik sorunu olmayan tek cihaz o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pavilion var 5600H'lı ama kronik sorunlu yani. Direk modelin kendisi kronik sorunlu, coil whine yapıyor cihaz.

Ekran kartını düşürebilir misiniz peki? @Ryuga Kishatu
Düşürülebilir hocam sıkıntı yok hangisi daha iyi olacaksa

Düşürülebilir hocam sıkıntı yok hangisi daha iyi olacaksa
İki cihaz var ekran kartını 3050'ye düşürdük. RAM takviyesi yapmanız gerekecek,servis ile konuşmanız gerekecek. https://www.amazon.com.tr/dp/B0B5H9...e=380333&creativeASIN=B0B5H9FR94&linkCode=asn

@berke. https://www.teknosa.com/hp-pavilion...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.45.7 bu laptopu alıp 8 gb ram eklesek nasıl olur Pavilion sorunlu dediniz ama hepsinde var mı bilemediğimden attım
O cihazı bende gördüm ama dediğim gibi kronik sorunu vardı o cihazın. Bir mühendis arkadaş Pavilion'dan Omen'a geçiş yapmıştı. Servis 9 ayda 3 tane cihaz vermiş arkadaşa. Onun modeli 1650 veya 1660 lı olması lazım.

I5 11400H arasında en mantıklısı gibi duruyor. Beğenmezseniz iade edersiniz, Amazon üzerinden. @Ryuga Kishatu

O cihazı bende gördüm ama dediğim gibi kronik sorunu vardı o cihazın. Bir mühendis arkadaş Pavilion'dan Omen'a geçiş yapmıştı. Servis 9 ayda 3 tane cihaz vermiş arkadaşa. Onun modeli 1650 veya 1660 lı olması lazım.
Sizin attıklarınızdan sizce amdyi mi almalıyım inteli mi ayrıca ram nasıl ekleticeğim servis mi yapıyor yoksa benim kendim alıp mı eklemem lazım

Sizin attıklarınızdan sizce amdyi mi almalıyım inteli mi ayrıca ram nasıl ekleticeğim servis mi yapıyor yoksa benim kendim alıp mı eklemem lazım
Servis yapıyor hocam kasayı açarsanız cihaz garanti dışı kalıyor haberiniz olsun. I5 11400H daha iyi gibi duruyor video bıraktım.

Servis yapıyor hocam kasayı açarsanız cihaz garanti dışı kalıyor haberiniz olsun. I5 11400H daha iyi gibi duruyor video bıraktım.
Teşekkürler hocam yardımınız için

Rica ederim hocam biraz zorlandım çünkü Ekonomi iyice kötüye gittiği için cihaz bulmak daha zorlaşıyor. Alternatiflerde çok az.
Hocam servisten ram eklemenin maaliyeti aşağı yukarı ne olur

Hocam servisten ram eklemenin maaliyeti aşağı yukarı ne olur
Arkadaş baya söyleniyordu o durum ile ilgili şu servis durumu çileden çıkartıyor. Yarın isterseniz bir arayıp konuşun.

Arkadaş baya söyleniyordu o durum ile ilgili şu servis durumu çileden çıkartıyor. Yarın isterseniz bir arayıp konuşun.
Tamamdır hocam tekrardan teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,411
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri