dün felan gelen güncelleme sanırım bir şey olmadı ben yaptımÖncellikle Merhaba Windows 10 a güncelleme gelmiş güncellesem sihay ekran yermiyim güncelleyen varsa yardımcı olabilir'mi neler değişti ne oldu şimdiden teşekkürler
teşekkür ederim dostum.dün felan gelen güncelleme sanırım bir şey olmadı ben yaptım
teşekkür ederim.Sıkıntı olmaz, güncelleyebilirsin.
senin o sorununu okudum güncelleme ile bi alakası olmaya bilirBen güncelledim sürekli mavi ekran alıyorum allah aşkına yardım edin ya
ama inşallah düzeltirsin geçmiş olsunBen güncelledim sürekli mavi ekran alıyorum allah aşkına yardım edin ya
Dediğin gibi aynen ama güncellemeden sonra oldu deliricem yasenin o sorununu okudum güncelleme ile bi alakası olmaya bilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama inşallah düzeltirsin geçmiş olsun
kral geçmiş olsun sisteminin özelliklerini yazarmısın bide bende 1 ay önce ekran kartı gg olmuştu 1 ay teknik servisle uğraştım eğer çözüm bulamassan teknik servis çok kötü incehesaptan aldm bendeDediğin gibi aynen ama güncellemeden sonra oldu deliricem ya
konuyu yükselt daha çok yardımcı olurlarDediğin gibi aynen ama güncellemeden sonra oldu deliricem ya