philips braun gibi sadece reklam olan markalardan uzak dur kral. eğer iyi bir kuaförün varsa o alsın sana direk. adını sanını duymadığımız birçok marka bilinen markaların içinden geçecek kalitede oluyor.Kaliteli bir erkek bakım seti önerisi istiyorum sakal,burun,bacak,göğüs
bütçem 600 TL fakat çok daha kalitelisi 800 TL felan varsa onuda önerebilirsiniz
philips braun gibi sadece reklam olan markalardan uzak dur kral. eğer iyi bir kuaförün varsa o alsın sana direk. adını sanını duymadığımız birçok marka bilinen markaların içinden geçecek kalitede oluyor.
banada uzun ömürlü lazım öyle ikide bir bitmemesi lazımphilips braun gibi sadece reklam olan markalardan uzak dur kral. eğer iyi bir kuaförün varsa o alsın sana direk. adını sanını duymadığımız birçok marka bilinen markaların içinden geçecek kalitede oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
vücut için bu çok güzel ama 1 sene ömrü var sonra bıçaklar epey köreliyor zar zor alıyor. pili epey uzun gidiyor.
Kaliteli bir erkek bakım seti önerisi istiyorum sakal,burun,bacak,göğüs
bütçem 600 TL fakat çok daha kalitelisi 800 TL felan varsa onuda önerebilirsiniz
bilmiyorum çok kaliteli gelmedi bana daha üst seviye bişey arıyorum
Bende Bu Philips modelinin 3720 sı var. Sakal için almıştım memnunum. Ortalama 6 ay oldu. Hiç sıkıntı görmedim. Bu serilerde bıçak sayısı fazla önerebilirim.
Hocam bunun için masraflı diyorlardı bıçağı körelince yeni bıçak alıyorsunuz ve ucuz değil.açıkçası ben philips one blade almayı düşünüyorum
bacak kol ve koltuk altı için
kullanan varsa nasıl yazabilir mi
yarın almayı düşünüyordum ama biraz daha bakayım tereddüt ettim bendeHocam bunun için masraflı diyorlardı bıçağı körelince yeni bıçak alıyorsunuz ve ucuz değil.
Hocam aldınız mı vücut için nasıl bende alıp bı bıçağı yüz bir bıçağı vücut için kullanmayı düşünüyorumaçıkçası ben philips one blade almayı düşünüyorum
bacak kol ve koltuk altı için
kullanan varsa nasıl yazabilir mi