R5 5600H işlemci sıcaklığı

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar sizce sıcaklıklar nasıl, ayrıca sanki afterburner açılınca biraz daha ısınıyor gibi hissetim sizce olası mı tahminen kapalıyken 86'larda gibi geldi

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    3.7 MB · Hit: 50
arkadaşlar sizce sıcaklıklar nasıl, ayrıca sanki afterburner açılınca biraz daha ısınıyor gibi hissetim sizce olası mı tahminen kapalıyken 86'larda gibi geldi
kullandığın soğutma , kasa falan önemli şeyler dereceyi atıp nasıl diye sormuşsun ^^

Laptop için normal sıcaklıklar.

İşlemci 4.1 Ghz calisiyor, throttle olmamış.
Ekran kartı sıcaklığıda iyi.

Msi afterburner da sıcaklık arttırmaz. Önceden alt tab atıp bakıyorsanız daha serin sıcaklıklar görmeniz normal.

Fazla gibi geldi laptopta bile max 75 derece
Abarttın kanka 75 derece ne? Maksimum 85 derece.

Soğutma falan alıp rahatça 82 civarlarına düşürebilirsin. Hatta laptopun altında destek yoksa sadece laptopu kaldıracak destek koysan 3-4 derece bile fark edebilir. 88 derece sınır diyebiliriz fakat ciddi bir tehdit, sorun oluşturmaz. 85'ten aşağı kullanmaya çalış.

Soğutma falan alıp rahatça 82 civarlarına düşürebilirsin. Hatta laptopun altında destek yoksa sadece laptopu kaldıracak destek koysan 3-4 derece bile fark edebilir. 88 derece sınır diyebiliriz fakat ciddi bir tehdit, sorun oluşturmaz. 85'ten aşağı kullanmaya çalış.
Soğutucu ne önerirsiniz .

Soğutucu ne önerirsiniz .
Kendi kullandığım Zalman NS2000 var. Öneririm. CPU 92-97 dereceleri görmekten bıkmıştım ama bunu aldıktan sonra CPU 86 gördüm ama 87 gördüğümü hiç hatırlamıyorum. 86'yı da sadece Forza Horizon 5 - Assetto Corsa gibi zorlayıcı oyunlarda alıyorum. Haricinde CPU 83 ve GPU 80 civarı takılıyor.

Yok şunu demeye çalışmıştım benim laptopta max 75 ti bide kasaymış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,108
Üyeler
196,897
Son üye
Alles
Geri