doomdoomvon
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Fazla gibi geldi laptopta bile max 75 derecearkadaşlar sizce sıcaklıklar nasıl, ayrıca sanki afterburner açılınca biraz daha ısınıyor gibi hissetim sizce olası mı tahminen kapalıyken 86'larda gibi geldi
kullandığın soğutma , kasa falan önemli şeyler dereceyi atıp nasıl diye sormuşsun ^^arkadaşlar sizce sıcaklıklar nasıl, ayrıca sanki afterburner açılınca biraz daha ısınıyor gibi hissetim sizce olası mı tahminen kapalıyken 86'larda gibi geldi
Laptop için normal sıcaklıklar.arkadaşlar sizce sıcaklıklar nasıl, ayrıca sanki afterburner açılınca biraz daha ısınıyor gibi hissetim sizce olası mı tahminen kapalıyken 86'larda gibi geldi
Hocam cihaz laptop masaüstü değilkullandığın soğutma , kasa falan önemli şeyler dereceyi atıp nasıl diye sormuşsun ^^
Abarttın kanka 75 derece ne? Maksimum 85 derece.Fazla gibi geldi laptopta bile max 75 derece
Soğutucu ne önerirsiniz .Abarttın kanka 75 derece ne? Maksimum 85 derece.
Soğutma falan alıp rahatça 82 civarlarına düşürebilirsin. Hatta laptopun altında destek yoksa sadece laptopu kaldıracak destek koysan 3-4 derece bile fark edebilir. 88 derece sınır diyebiliriz fakat ciddi bir tehdit, sorun oluşturmaz. 85'ten aşağı kullanmaya çalış.
Kendi kullandığım Zalman NS2000 var. Öneririm. CPU 92-97 dereceleri görmekten bıkmıştım ama bunu aldıktan sonra CPU 86 gördüm ama 87 gördüğümü hiç hatırlamıyorum. 86'yı da sadece Forza Horizon 5 - Assetto Corsa gibi zorlayıcı oyunlarda alıyorum. Haricinde CPU 83 ve GPU 80 civarı takılıyor.Soğutucu ne önerirsiniz .
Yok şunu demeye çalışmıştım benim laptopta max 75 ti bide kasaymışAbarttın kanka 75 derece ne? Maksimum 85 derece.
Soğutma falan alıp rahatça 82 civarlarına düşürebilirsin. Hatta laptopun altında destek yoksa sadece laptopu kaldıracak destek koysan 3-4 derece bile fark edebilir. 88 derece sınır diyebiliriz fakat ciddi bir tehdit, sorun oluşturmaz. 85'ten aşağı kullanmaya çalış.