Neler Yeni

R5 5600H işlemci sıcaklığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atakan
arkadaşlar sizce sıcaklıklar nasıl, ayrıca sanki afterburner açılınca biraz daha ısınıyor gibi hissetim sizce olası mı tahminen kapalıyken 86'larda gibi geldi

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    3.7 MB · Hit: 37

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
arkadaşlar sizce sıcaklıklar nasıl, ayrıca sanki afterburner açılınca biraz daha ısınıyor gibi hissetim sizce olası mı tahminen kapalıyken 86'larda gibi geldi
kullandığın soğutma , kasa falan önemli şeyler dereceyi atıp nasıl diye sormuşsun ^^

abcdefg1234

80+ Silver
Laptop için normal sıcaklıklar.

İşlemci 4.1 Ghz calisiyor, throttle olmamış.
Ekran kartı sıcaklığıda iyi.

Msi afterburner da sıcaklık arttırmaz. Önceden alt tab atıp bakıyorsanız daha serin sıcaklıklar görmeniz normal.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Fazla gibi geldi laptopta bile max 75 derece
Abarttın kanka 75 derece ne? Maksimum 85 derece.

Soğutma falan alıp rahatça 82 civarlarına düşürebilirsin. Hatta laptopun altında destek yoksa sadece laptopu kaldıracak destek koysan 3-4 derece bile fark edebilir. 88 derece sınır diyebiliriz fakat ciddi bir tehdit, sorun oluşturmaz. 85'ten aşağı kullanmaya çalış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Soğutma falan alıp rahatça 82 civarlarına düşürebilirsin. Hatta laptopun altında destek yoksa sadece laptopu kaldıracak destek koysan 3-4 derece bile fark edebilir. 88 derece sınır diyebiliriz fakat ciddi bir tehdit, sorun oluşturmaz. 85'ten aşağı kullanmaya çalış.
Soğutucu ne önerirsiniz .

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Soğutucu ne önerirsiniz .
Kendi kullandığım Zalman NS2000 var. Öneririm. CPU 92-97 dereceleri görmekten bıkmıştım ama bunu aldıktan sonra CPU 86 gördüm ama 87 gördüğümü hiç hatırlamıyorum. 86'yı da sadece Forza Horizon 5 - Assetto Corsa gibi zorlayıcı oyunlarda alıyorum. Haricinde CPU 83 ve GPU 80 civarı takılıyor.

TİTAN.

80+ Platinum

Yok şunu demeye çalışmıştım benim laptopta max 75 ti bide kasaymış

Top Bottom