Hangi̇r Ram Daha İyi̇ Yardim

omrglylr

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
1500
HANGİ RAM DAHA BAŞARILI CORSAİLİ MARKALI RAM HEM RGBLİ HEM 3600MHZ FİYAT OLARAKTA BALLİSTİXDEN Bİ TIK DAHA UYGUN HANGİSİ DAHA İYİYSE ONU ALMAK İSTİYORUM

————————————-
—————————————
—————————————

Çip olarak Ballistix daha iyi. Görsel olarak Corsair çok hoş. O.c ile uğraşmayacaksan Corsair al.

oc yapmayı dusunuyorum corsail desteklemiyor mu bu arada ballistix oc max kaç mhz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4400
Corsair`in o.c potansiyeli düşük. Ballistix`in daha yüksek. Eğer işlemcin uyumlu ise 4000 Mhz görebilirsin.
Hangi işlemciyi kullanıyorsun?

Paran bolsa her zaman Corsair tercih et

Güç kaynağı olsun Ram olsun falan filan

Attıgım linklerde ki corsair ballistix e gore daha mı iyi diyosum
evet zaten diğerleri 3200 mhz corsair 3600 mhz corsair ramlari çok iyidir ve ömür boyu garantili şaka gibi ama gerçek :)

bu da biraz daha düşüğü olsa gerek 100 tl fark var aralarında

Attıgım linklerde ki corsair ballistix e gore daha mı iyi diyosum
Yanlış mantık yapıyor. Corsair`in çok iyi, iyi, kötü ve çok kötü ürünleri de var. Arkadaşın pek bilgisi yok. Ram`ler den örnek verirsem Corsair Vengeance serisi kötü, Vengeance Rgb serisi eh işte, Dominantor serisi çok iyi. Yukarı da ki Ram`lerden en iyisi Ballistix. İçinde ki çip Micron E-Die.

Yanlış mantık yapıyor. Corsair`in çok iyi, iyi, kötü ve çok kötü ürünleri de var. Arkadaşın pek bilgisi yok. Ram`ler den örnek verirsem Corsair Vengeance serisi kötü, Vengeance Rgb serisi eh işte, Dominantor serisi çok iyi. Yukarı da ki Ram`lerden en iyisi Ballistix. İçinde ki çip Micron E-Die.
anladım ballistix daha iyi peki merak ettigim şey ballistix de oc en fazla kaç yapabilirim.

İşlemci:

Asus Prime B450M-K II AMD B450 4400 MHz (OC) Soket AM4 mATX Anakart

Anakart:

AMD Ryzen™5 5500 Soket AM4 4.2 GHz 19MB 65W 7nm İşlemci​

anladım ballistix daha iyi peki merak ettigim şey ballistix de oc en fazla kaç yapabilirim.

İşlemci:

Asus Prime B450M-K II AMD B450 4400 MHz (OC) Soket AM4 mATX Anakart

Anakart:

AMD Ryzen™5 5500 Soket AM4 4.2 GHz 19MB 65W 7nm İşlemci​

O işlemci ile Ram`ini 3733Mhz ya da 3800Mhz`de kullanman lazım. Daha üstü performansını azaltır, zaten üstüne çıkamazsın, işlemci kontrolcün izin vermez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,280
Üyeler
189,820
Son üye
berat_xzz
Geri