Öneri Xpg Invider Vs Dark Guardi̇an Pro ?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,156
Evet arkadaşlar hemen alacağım için karar vermem gerek siz ne diyosunuz hava akışı ve görünüm önemli. varsa hemen önerrebilirsiniz. 2000tl bütçe var alacağım şimdi

Dark Guardian sadece hava akışı olarak önde. Estetik, malzeme kalitesi, bilinirlik olarak XPG Invader daha iyidir. Bence Invader almalısın.

hocam mb511 nasıl

Pahalı, fiyatının kasası değil. Şu an kullanıyorum, kimse çıkıp da kullanmadan konuşma diyemez yani :)

2K TL bütçeye direkt şunu bas geç:

Veya, fan sayısı daha az olması karşılığında daha kaliteli bir kasa istersen buna da bakabilirsin, biraz bütçe çıkman lazım.

Pahalı, fiyatının kasası değil. Şu an kullanıyorum, kimse çıkıp da kullanmadan konuşma diyemez yani :)

2K TL bütçeye direkt şunu bas geç:

Veya, fan sayısı daha az olması karşılığında daha kaliteli bir kasa istersen buna da bakabilirsin, biraz bütçe çıkman lazım.
hocam 1500 e buldum mb511 i almayım mı ?

hocam 1500 e buldum mb511 i almayım mı ?

Nereden buldun? Benim bildiğim en uygun fiyat bile PSU'lu şekilde 2100 TL Inventus'ta.

1500 TL... yani biraz daha verip üstteki DLS480'i alman daha mantıklı görünüyor. Menteşeli camı var ve biraz daha yüksek. Ben DLS480 alırdım bu durumda.

Nereden buldun? Benim bildiğim en uygun fiyat bile PSU'lu şekilde 2100 TL Inventus'ta.

1500 TL... yani biraz daha verip üstteki DLS480'i alman daha mantıklı görünüyor. Menteşeli camı var ve biraz daha yüksek. Ben DLS480 alırdım bu durumda.
mb511 şuan indirimde inventusta hocam sizce alsammı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,681
Üyeler
186,929
Son üye
necdetoztyy
Geri