🔥İndirim Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 4,5 TL KAÇIRMA

1.500 TL ye almıştım sonsuza kadar kullanılabiliyor hiçbi riski yok orjinal olmayanlar gibi bitmiyor virüsten de koruması daha güçlü oluyor düzenli güncel de geliyor. Orjinal her zaman daha iyidir.
1500 TL kazıklanınca benim motivasyon şemalleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlara ne gerek var popüler konularda kerem adlı üyenin ücretsiz etkinleştirme konusu var cmd üzerinden yapılan
emir abinindi o

1.500 TL ye almıştım sonsuza kadar kullanılabiliyor hiçbi riski yok orjinal olmayanlar gibi bitmiyor virüsten de koruması daha güçlü oluyor düzenli güncel de geliyor. Orjinal her zaman daha iyidir.
1500tl verdikten sonra kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz herhalde :D

tabi efendim

bu da orjinal hiçbir farkı yok.

Orijinal fiyatı şuanda 3.500 TL bene önceki sene 1.500 e aldım gayet ucuz. Oyunalrdan bile ucuz daha yni cod vault edition aldım o bile 1400tl di artık 1500tl bir şey mi?
Bence çok bir şey. Ram alacağım, ne zamandır para denkeştirmeye çalışıyorum.

Geri