Yardım bügun 2 kez wattman yedim

Aynı sorun bende de olmuştu afterburner ı ve adrenalin edition ı kaldır ve amdnin stabil olan driverını kur sorun çözülmeli

birebir aynılarını yaşadım csgo oynatmadı bana watmann ve fps drop yüzünden fps 500den aniden 100e düşüyordu adam vurmak çok zor oluyordu
şuan paramda yok taksitlerini ödüyorum değiştirme imkanım yok

Hocam çözümü basit yapılır bir şekilde bilen adama çözümü var basit
Ben işte bunu soruyorum sanki 2 bin lira vermişim de ekran kartı alıyorum. Yüklü bir miktar veriyorum ve kartımı taktığım gibi sorunsuz kullanmak istiyorum. Yok driver kaldır/güncelle yok efendim afterburneri sil yok underclock yap bilmem ne. Ben bunları yapmak zorunda değilim fanboyların anlamadığı kısım bu.

Ben işte bunu soruyorum sanki 2 bin lira vermişim de ekran kartı alıyorum. Yüklü bir miktar veriyorum ve kartımı taktığım gibi sorunsuz kullanmak istiyorum. Yok driver kaldır/güncelle yok efendim afterburneri sil yok underclock yap bilmem ne. Ben bunları yapmak zorunda değilim fanboyların anlamadığı kısım bu.
Yüklü para vermiyosun aslında 200-300 dolar falan

Yav kardeşim bugün forumda gördüm adam yeni Nvidia driverinda drop yediği için eski sürüme dönmek istiyo bak 1kisi değil 2kisi yani bu driverla uğraşma kısmı nvidiada da var siz Nvidia fanboylarin anlamadığı da bu Nvidia'nın da bazi driverlari sorunlu amdnin de

Geri