Bende 22.6.1 kullanıyorum bi sorun olmadı haladenicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fazla zaten
Siyah ekran verip kendini yeniden başlattıysa ve sonra wattman hatası verdiyse evet var.denicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alakası var mı ki
sağol amdye düşman değilim seviyordum ama bugün bi tık pişman ettiklasik amd geçmiş olsun
eskiden ben de çok severdim kullanıcı dostu falan derdim ama artık sevmiyorum RX6600 ile soğuttu kendindensağol amdye düşman değilim seviyordum ama bugün bi tık pişman etti
bide 15-7de yedi hem ban yedim hem maç gitti tp alamadımeskiden ben de çok severdim kullanıcı dostu falan derdim ama artık sevmiyorum RX6600 ile soğuttu kendinden
birebir aynılarını yaşadım csgo oynatmadı bana watmann ve fps drop yüzünden fps 500den aniden 100e düşüyordu adam vurmak çok zor oluyordubide 15-7de yedi hem ban yedim hem maç gitti tp alamadım
şuan paramda yok taksitlerini ödüyorum değiştirme imkanım yokbirebir aynılarını yaşadım csgo oynatmadı bana watmann ve fps drop yüzünden fps 500den aniden 100e düşüyordu adam vurmak çok zor oluyordu
Ben işte bunu soruyorum sanki 2 bin lira vermişim de ekran kartı alıyorum. Yüklü bir miktar veriyorum ve kartımı taktığım gibi sorunsuz kullanmak istiyorum. Yok driver kaldır/güncelle yok efendim afterburneri sil yok underclock yap bilmem ne. Ben bunları yapmak zorunda değilim fanboyların anlamadığı kısım bu.Hocam çözümü basit yapılır bir şekilde bilen adama çözümü var basit
Yüklü para vermiyosun aslında 200-300 dolar falanBen işte bunu soruyorum sanki 2 bin lira vermişim de ekran kartı alıyorum. Yüklü bir miktar veriyorum ve kartımı taktığım gibi sorunsuz kullanmak istiyorum. Yok driver kaldır/güncelle yok efendim afterburneri sil yok underclock yap bilmem ne. Ben bunları yapmak zorunda değilim fanboyların anlamadığı kısım bu.
580 dolar size yüklü miktar gelmiyorsa bilemem tabi ki haklısınız.Yüklü para vermiyosun aslında 200-300 dolar falan
Yav kardeşim bugün forumda gördüm adam yeni Nvidia driverinda drop yediği için eski sürüme dönmek istiyo bak 1kisi değil 2kisi yani bu driverla uğraşma kısmı nvidiada da var siz Nvidia fanboylarin anlamadığı da bu Nvidia'nın da bazi driverlari sorunlu amdnin deBen işte bunu soruyorum sanki 2 bin lira vermişim de ekran kartı alıyorum. Yüklü bir miktar veriyorum ve kartımı taktığım gibi sorunsuz kullanmak istiyorum. Yok driver kaldır/güncelle yok efendim afterburneri sil yok underclock yap bilmem ne. Ben bunları yapmak zorunda değilim fanboyların anlamadığı kısım bu.