🔥İndirim Galax RTX 3060 Ti 1-Click OC 9457 TL

fena değil nvidiacı tayfa için

Hocam böyle siteler için güvenilirliğini yazarsanız varsa birkaç kanıt eklerseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Paylaşım için teşekkürler.

Ben yetişemedim ya :(
Kanka yetisememek imkansızdı helal olsun. Çünkü ben kredi kartından çekmeye çalıştım. Bu ay limiti aştin dedi red verdi. Parayı bankamatik hesabına çekip bir daha öyle aldım. Uzun sürdü almam yani

Hocam böyle siteler için güvenilirliğini yazarsanız varsa birkaç kanıt eklerseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Paylaşım için teşekkürler.
DFS bilgisayar sürekli paylaşımını yaptığım bir site dostum. Site olarak pek güvenilir gelmeyenlere özellikle ekliyorum zaten siteyi bilmiyorum dikkatli olun diye.

Kanka yetisememek imkansızdı helal olsun. Çünkü ben kredi kartından çekmeye çalıştım. Bu ay limiti aştin dedi red verdi. Parayı bankamatik hesabına çekip bir daha öyle aldım. Uzun sürdü almam yani
Reis 20 saniyede bitti dediler bunları nasıl yaptın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Reis 20 saniyede bitti dediler bunları nasil
Dünkü sistemden mı bahsediyorsun 11,499 olan

Sallama Ziya sallama anlık sepete ekledim direk stok bitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada @SadeceSeyf hayırlı olsun kanka 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen