6K pc toplama önerisi

benbaho

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6000
İyi günler bayadır bir sistem toplamayı düşünüyordum ama çok param olmadığından 2. el sistemlere yöneldim içime pek sinmedi sistemler kendim bir sistem toplamak istedim ama işlemci ve ekran kartı tarafında kararsız kaldım anakart buldum üstünde ram takılı ssd si takılı bir şekilde kasalı
Anakartın modeli: Anakart Gigabyte B450m S2h
Kasa:Gametech rgb 4 fanlı Kasa 550 80+
Ram:XPG 8gb 3200
Panther 240 gb ssd
bu sistemin üstüne nasıl bir işlemci ve ekran kartı takabilirim Üste yazan parçaların toplamı 2.350TL su anlık 6k ya kadar bütcem var yardımcı olursanız sevinirim iyi günler iyi forumlar dilerim
(yeniyim bu arada yanlış yazım yada bi hatam varsa kusura bakmayın hayatımda ilk defa bi form sitesinde konu açıyorum açıkçası heycanlandım biraz)

Kasayı almadıysanız eğer o kasayı almayın. PSU gerçekten çok kötü.

İyi günler bayadır bir sistem toplamayı düşünüyordum ama çok param olmadığından 2. el sistemlere yöneldim içime pek sinmedi sistemler kendim bir sistem toplamak istedim ama işlemci ve ekran kartı tarafında kararsız kaldım anakart buldum üstünde ram takılı ssd si takılı bir şekilde kasalı
Panther 240 gb ssd
bu sistemin üstüne nasıl bir işlemci ve ekran kartı takabilirim Üste yazan parçaların toplamı 2.350TL su anlık 6k ya kadar bütcem var yardımcı olursanız sevinirim iyi günler iyi forumlar dilerim
(yeniyim bu arada yanlış yazım yada bi hatam varsa kusura bakmayın hayatımda ilk defa bi form sitesinde konu açıyorum açıkçası heycanlandım biraz)
Hocam bir tane de 5600g alırsanız güzel olur. Sanırım bios update ile bu anakartta kullanilabiliyordu.

Panther 240 gb ssd
umarım üstte yazanlara 2350 lira vermemişsinizdir. bütçeniz kısıtlı daha f/p ürünlere bakın derim

hocam bende çok iyi bir apu sistem var özelden attım mesaj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,827
Üyeler
191,176
Son üye
Atilla2001
Geri