hangi laptopu atsam veya tavsiye istesem bir kesim uzak dur diyor peki neden hocam hani bir açıklama gerekçe verseydin direkt uzak dur yazman mantıksız geliyor.uzak dur
Neden uzak duralım söyle bilelim.uzak dur
Attığım inceleme T7 cihazmış hocam. 85 dereceler gayet normal 90 ve yukarısında işler kötüleşiyor.berke hocam attığın linkte bahsedilen ısı değerleri normal mi?
Tam olarak bu cihazın bi incelemesini bulamıyorum iyice canım sıkıldı.Attığım inceleme T7 cihazmış hocam. 85 dereceler gayet normal 90 ve yukarısında işler kötüleşiyor.
Tam olarak bu cihazın bi incelemesini bulamıyorum iyice canım sıkıldı.
Hocam sana ayrıca teşekkür ediyorum sabahtan beri benimle uğraşıyorsun kral adamsın vesselam.Bir tane daha bulabildim. Sıcaklık testi veriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak buraya 2 kişi daha etiketleyeceğim. Onlar da size görüş sağlayabilir. @laptopbuken @Monique.
Sorun değil hocam ne demek, kafanızda soru işareti kalmasın. O bana yeter.Hocam sana ayrıca teşekkür ediyorum sabahtan beri benimle uğraşıyorsun kral adamsın vesselam.
Kullanıcı yorumu bulabilirsem rahatlayacağım.Sorun değil hocam ne demek, kafanızda soru işareti kalmasın. O bana yeter.