dr.luciano
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,054
geçen yayınladığı sistemi alamayanlar için bugün aynı sistemler 14999₺ ye itopya da satılacak demişti...Modart bugun sistem mi cikariyor hocam?
geçen yayınladığı sistemi alamayanlar için bugün aynı sistemler 14999₺ ye itopya da satılacak demişti...Modart bugun sistem mi cikariyor hocam?
Haa, ben de yeni sandim. Tesekkurlergeçen yayınladığı sistemi alamayanlar için bugün aynı sistemler 14999₺ ye itopya da satılacak demişti...
Yok. Geçen stokları tükenen sistemler tekrar açılıyor ama 15.000'den diye biliyorumModart bugun sistem mi cikariyor hocam?
Ryzen 5 5500 yapsam işlemciyi olur mu ?BBL-HERO nun psu'su kötü. 12100f 3600 dan çok daha güçlü
çok gereksiz bir aksiyon olur; 1k fazladan para vermek...Yok. Geçen stokları tükenen sistemler tekrar açılıyor ama 15.000'den diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ryzen 5 5500 yapsam işlemciyi olur mu ?
game power psu var içindeya da modart ın blue/red sistemlerini bekle . bugün itopyada satışa çıkacakmış...
bir de bu var...
![]()
HaQQuS - GEN 3 / i3 12100F / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
İyi bir artış olmaz mı ama ? Yazılım ve render işleriyle de uğraşmak istiyorum çünkü.çok gereksiz bir aksiyon olur; 1k fazladan para vermek...
Yok. Geçen stokları tükenen sistemler tekrar açılıyor ama 15.000'den diye biliyorum
Ryzen 5 5500 yapsam işlemciyi olur mu ?
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
Achilles | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Farklı bir forumda ryzen 5 3600 ün i5 10400 ile denk olduğunu söylediler.Bu sistem çok daha iyi olur. hem psu hem ram hem de işlemci olarak çok daha güçlü bir sistem![]()
bu en mantıklısı ama gigabayte rtx 2060 ısınan bir model kasa mesh değil sorun çıkarır mı kikafanızı karıştırmak gibi olmasın ama; benim tercihim bu olurdu.
![]()
i3 12100f i5 10400f den daha güçlü bir işlemci + yeni nesil 13.nesil upgrade yapılabilirFarklı bir forumda ryzen 5 3600 ün i5 10400 ile denk olduğunu söylediler.
5500den de iyi diye biliyorumi3 12100f i5 10400f den daha güçlü bir işlemci + yeni nesil 13.nesil upgrade yapılabilir
valla bu işlerde öyle Acaba'lar var ki; birinin methettiği ürünü diğeri kötülüyor. kasanın mesh olmaması tabi ki iyi değil ama, bu tarz sistemlerde istediklerimizin hepsine birden sahip olamıyoruz. Özelleştirmeler de fiyatı gereksiz pahalılaştırıyor. yani zor seçimler. youtube'den kasa ile ilgili videolar izlenip fikir sahibi de olunabilir...bu en mantıklısı ama gigabayte rtx 2060 ısınan bir model kasa mesh değil sorun çıkarır mı ki