satıldı.Yok hesap istemiyorum. Direkt kendi hesabıma almak istiyorum. Warzoneda falan mw silahlarının levelleri ilerler hem.
görmedim gayet akıcı oyunBir de hile var mı oyunda? Her maç hile gelirse falan can sıkıcı olur.
Redditte baya konu açılmış hilelerle ilgili. Her geçen gün daha kötü oluyor falan diyorlar. Ama en son ağustosun başında açılmış konular. O konuya son mesaj da 12 gün önce. Düzelttiler mi acaba?görmedim gayet akıcı oyun
reditte bende varım hilesiz oyun yoktur tabi herkeste hile yok yani ben görmedim oyun çok akıcı zatenRedditte baya konu açılmış hilelerle ilgili. Her geçen gün daha kötü oluyor falan diyorlar. Ama en son ağustosun başında açılmış konular. O konuya son mesaj da 12 gün önce. Düzelttiler mi acaba?
Her maç 2 3 hile geliyor diyenleri gördüm de. 5 6 saat falan oynayıp gelmediyse nadiren geliyordur o zaman ya da düzletmişlerdir.reditte bende varım hilesiz oyun yoktur tabi herkeste hile yok yani ben görmedim oyun çok akıcı zaten
Nakadara Satiyorsun Hocam ?bende hesap var satayım sana
İlk zamanlarda 100 LvL olana kadar online Oynamistim Cok guzel di ozmaanlar Simdi nasil tabi bilememHer maç 2 3 hile geliyor diyenleri gördüm de. 5 6 saat falan oynayıp gelmediyse nadiren geliyordur o zaman ya da düzletmişlerdir.
100 tl.ye buradan biri alacak abi satma Bekle diyorNakadara Satiyorsun Hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk zamanlarda 100 LvL olana kadar online Oynamistim Cok guzel di ozmaanlar Simdi nasil tabi bilemem