Jak çoklayıcı önerisi

ssea

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar Mpow/Soulsens Air SE oyun kulaklığı 3.5mm kablolu kulaklık aldım fakat yanında verdikleri jack coklayıcıda sıkıntı oldugunu düşünüyorum. Mikrofondan sabit bir ses alamıyorum sabah alıyorum aksam gelmiyor gibi söyleyeyim, ne yapmalıyım ve jack coklayıcı önerisi olan var mı?

bende bu var işimi görüyor nisan ayından beri kullanıyorum biraz ucuz, daha pahalı olanları da var onlara da bakabilirsin.
Örneğin

ilk linkteki ucuz işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu an bunun aynısı bende var fakat sıkıntı cıkıyor

ilk linkteki ucuz işte
mikrofonu sadece mic jakına taktım, tel kulaklıgınıda diğer jaka ve bir şekil ses aldım yani mikrofon çalışıyor onda bir sıkıntı yok

hocam kusura bakmayın ben yanlış anlamışım siz çifti tek yapmak istiyorsunuz ben teki çifte bölmek istiyorsunuz sanmıştım. jack çoklayıcı yazınca tek jakı 2 ye bölmek istiyorsunuz sandım

hocam kusura bakmayın ben yanlış anlamışım siz çifti tek yapmak istiyorsunuz ben teki çifte bölmek istiyorsunuz sanmıştım.
yok hocam doğru anladınız ben sadece size mikrofonun çalıştığını,sıkıntı olmadıgını kanıtlamak amacıyla yazdım
benim yeni aldıgım kulaklık tek jaklı her platforma uygunluk amacıyla fakat cift jaka bölen adaptör sabit bir şekilde çalışmıyor acaba mikrofonda mı sıkıntı var diye düşündüm fakat mikten ses alabildim

yok hocam doğru anladınız ben sadece size mikrofonun çalıştığını,sıkıntı olmadıgını kanıtlamak amacıyla yazdım
benim yeni aldıgım kulaklık tek jaklı her platforma uygunluk amacıyla fakat cift jaka bölen adaptör sabit bir şekilde çalışmıyor acaba mikrofonda mı sıkıntı var diye düşündüm fakat mikten ses alabildim
o zaman kaliteli bir kablo almanız gerekiyor hocam fiyattan kısmayın 20 tl lik kablo ile olmaz gibi.

o zaman kaliteli bir kablo almanız gerekiyor hocam fiyattan kısmayın 20 TL lik kablo ile olmaz gibi.
haklısınız galiba hocam attıgınızı alıcam gibi, ve kulaklık jakını mikrofona taktım mikrofonu kulaklıga , ve öyle mikrofon ses verdi bir şekil fakat ses duyamadım sanırım mikrofon jakında sıkıntı var

Geri