@Mehmet Yılmaz gelir belki veya onların iş yoğunluğu fazla olduğundan cevap verememiştirarkadaşlar merhaba moderatörlere nasıl ulaşabilirim mesaj yazdım cevap vermedi hiçbiri
Etiketleyebilirsinarkadaşlar merhaba moderatörlere nasıl ulaşabilirim mesaj yazdım cevap vermedi hiçbiri
Hocam birisine random atmıştım spamdan uyarı yedim, random spama giriyor mu gülmek için atmıştımSelam. Sorun nedir?
Hocam birisine random atmıştım spamdan uyarı yedim, random spama giriyor mu gülmek için atmıştım
Forum kurallarını okumaya ne dersin dostum?Hocam birisine random atmıştım spamdan uyarı yedim, random spama giriyor mu gülmek için atmıştım
bak meselaHocam birisine random atmıştım spamdan uyarı yedim, random spama giriyor mu gülmek için atmıştım
ASYFAUYSAIYSUIAYSVHocam birisine random atmıştım spamdan uyarı yedim, random spama giriyor mu gülmek için atmıştım
valla o emojiden de attım ama kurtarmazdı o emoji o mesajıbak mesela Alıntıyı görüntüleFurkan'cık random atmak yerine bu emojiyi attı.

Memati'cik, bana bir daha Furkan'cık deme. Tamam mı aslanım. Yanlış anlıyorum.bak mesela Alıntıyı görüntüleFurkan'cık random atmak yerine bu emojiyi attı.
@Rik Sançez ^^Memati'cik, bana bir daha Furkan'cık deme. Tamam mı aslanım. Yanlış anlıyorum.![]()