Mafi̇a 20.yila Özel Ücretsi̇z 1-5 Eylül (in Steam)

QRuder

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,280
Arkadaşlar sabah telefonda bir sitede okudum doğrumu yanlışmı bilen varmı sitenin ismini hatırlamıyorum, Mafia 20.yıla özel veriyormuş steam üzerinden 1-5 eylül arası eğer doğruysa burdaki arkadaşların şimdiden haberi olsun

oyun çok iyi değil ama olsun

Arkadaşlar sabah telefonda bir sitede okudum doğrumu yanlışmı bilen varmı sitenin ismini hatırlamıyorum, Mafia 20.yıla özel veriyormuş steam üzerinden 1-5 eylül arası eğer doğruysa burdaki arkadaşların şimdiden haberi olsun

Evet steam da verilecekmiş

Hangi oyunu ücretsiz

Hangi oyunu ücretsiz

Sadece Mafia 1 ücretsiz olacak.

Ah olum çok korktum lan 3 gün önce aldım bitirdim definitive editionu dünde 3ü aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada mafia 2-3 epicte 16tl steamden indirimde olduğu halde 65 TL daha zam gelmemiş epice alcaksanız

Ah olum çok korktum lan 3 gün önce aldım bitirdim definitive editionu dünde 3ü aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada mafia 2-3 epicte 16tl steamden indirimde olduğu halde 65 TL daha zam gelmemiş epice alcaksanız
1. cümlen için asdkaslşdkasşfjasfkasfkasf o hissi iyi bilirim

2. cümlen için de teşekkür ederim

Oyun kütüphanelerde kalacak mı? Yoksa Hafta Sonu ücretsiz gibi bir olay mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,396
Üyeler
186,480
Son üye
drago2game
Geri