Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,405
Özelliklerine pek bakmadım bilen arkadaşlar yorumlar zaten.
Alınır mı acabaÖzelliklerine pek bakmadım bilen arkadaşlar yorumlar zaten.
Paw 3335 varmış sensör olarak fena değil aslında.Alınır mı arkadaşlar nediyorsunuz?
Hocam bende HP omen 400 var. Açıkçası çok memnun değilim bu mouse hakkında bilgileriniz nelerdir?Paw 3335 varmış sensör olarak fena değil aslında.
Çok bilgim yok dostum konuda da belirttim zaten. Sensörüne baktım sadece PAW 3335 varmış Aerox 3 teki sensörün muadili.Hocam bende HP omen 400 var. Açıkçası çok memnun değilim bu mouse hakkında bilgileriniz nelerdir?
Birde bir kaç gündür şehir dışındaydim farketmemişim, plat olmuşsunuz sanırım hayırlı olsun.
Hocam pilli mi şarjlı mi mouse? Telefondan linke tıklamak zor oluyorÇok bilgim yok dostum konuda da belirttim zaten. Sensörüne baktım sadece PAW 3335 varmış Aerox 3 teki sensörün muadili.
Şarj olabilen pil var içinde. 180 saat pil ömrü 30 saniye şarj ile 1 saat kullanım yazıyor özelliklerde.Hocam pilli mi şarjlı mi mouse? Telefondan linke tıklamak zor oluyor![]()
yani pil şarj etme adaptörü lazım bana değil miŞarj olabilen pil var içinde. 180 saat pil ömrü 30 saniye şarj ile 1 saat kullanım yazıyor özelliklerde.
Hayır kablosu var. USB üzerinden şarj ediyorsun.yani pil şarj etme adaptörü lazım bana değil mi
Nasıl yani?Hayır kablosu var. USB üzerinden şarj ediyorsun.
EvetNasıl yani?
Piller mousenin içinde kalıcak ben oradan mi şarj edeceğim