Ethem Altuntaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
teşekkürler hocamÇok rahat sığar. 37.5 CM ekran kartı desteği var.
teşekkürler hocamÇok rahat sığar. 37.5 CM ekran kartı desteği var.
Hocam 12 K civarı Gaming Laptop düşerse haber verirmisiniz lütfenHer gün sürekli bakıyorum dostum 6 7 defa denk gelirse paylaşırım.
Laptoplara pek bakmıyorum ama gözüme çarparsa extra bir indirim paylaşırım zaten dostum.Hocam 12 K civarı Gaming Laptop düşerse haber verirmisiniz lütfen
2. el hangi kasa ama ikinci elde kasalara pek bir şey olmuyor zaten çizik vs bakarsın fanlara bakarsın. Genelde iyi oluyor ikinci el kasalar.2.el kasa almak mı bunu almak mı sizce?
Hiç bulamıyorum kasa yazdığımda direk parçalı kasalar çıkıyor hangi kasaya gelirsek mesh Olsun Yeter benim için2. el hangi kasa ama ikinci elde kasalara pek bir şey olmuyor zaten çizik vs bakarsın fanlara bakarsın. Genelde iyi oluyor ikinci el kasalar.
hocam bunun modeli nedir tam olarak yazmıyor sanırım.2. el hangi kasa ama ikinci elde kasalara pek bir şey olmuyor zaten çizik vs bakarsın fanlara bakarsın. Genelde iyi oluyor ikinci el kasalar.
Modelini ben yazdım dostum TG4Mhocam bunun modeli nedir tam olarak yazmıyor sanırım.
İncelemesi vb varmı ?
Pardon hocam farketmemişim.Modelini ben yazdım dostum TG4M
Nasıl Fake ilan gibi geldi amaModelini ben yazdım dostum TG4M
Çok eski kasa gerek yok.Nasıl Fake ilan gibi geldi ama
![]()
!! THERMALTAKE LEVEL 10GT FULL TOWER KASA !! - Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da - 1047348238
!! THERMALTAKE LEVEL 10GT FULL TOWER KASA !! - Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar donanımları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Sıfırı niye bukadar pahalı sence ?Çok eski kasa gerek yok.