Alperen DMR
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
17 yaşındayım çalışıyorum bir gelirim de var ailem olmadan şahıs şirketi banka hesabı vs. açamaz mıyım.
açamazsın diye biliyorum17 yaşındayım çalışıyorum bir gelirim de var ailem olmadan şahıs şirketi banka hesabı vs. açamaz mıyım.
açamazsın diye biliyorum
velin gidip imza atarsa açabiliyorsun
akrabamla falan gidersem açılır mı ?Açamazsın
fakat yine velin gerekiyorBen 17 yaşımdayken bir yarışma dolayısıyla açacağımı söylediğimde açmışlardı.
Anne-Babaakrabamla falan gidersem açılır mı ?
velin olsa açılacağını zaten biliyorum neyse en iyisi bankaya sormak akrabayla falan belki olurBen 17 yaşımdayken bir yarışma dolayısıyla açacağımı söylediğimde açmışlardı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
fakat yine velin gerekiyor
18 olman lazım dostum annen yada baban yanında olmadan açamazsın binevi onların üstüne açılıyor çünkü17 yaşındayım çalışıyorum bir gelirim de var ailem olmadan şahıs şirketi banka hesabı vs. açamaz mıyım.
akraba ile olacak işler değil bunu sen torpilli felan mı sandın resmi bir yer orasıvelin olsa açılacağını zaten biliyorum neyse en iyisi bankaya sormak akrabayla falan belki olur
ne alaka torpil kardeşim akrabamı veli olarak göstericem işte18 olman lazım dostum annen yada baban yanında olmadan açamazsın binevi onların üstüne açılıyor çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
akraba ile olacak işler değil bunu sen torpilli felan mı sandın resmi bir yer orası
ne alaka torpil kardeşim akrabamı veli olarak göstericem işte
kardeşim sende sorun var herhalde zamanım olduğunu nerden çıkardın neyse eyvyüksek ihtimalle olmaz da sen bilirsin git dene madem zamanın var
hayır kankam anne-baba gerekiyorakrabamla falan gidersem açılır mı ?