🔥İndirim 🔥Keenetic Lite 300MBps Router 179TL🔥

OrkunJJ

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,784
199TL
Premium iseniz Visa kart ile alırsanız 179TL. Piyasa fiyatı 370TL den başlıyor.
Link

Son düzenleme:
bende bunlar var belki sizde de vardır
1662211514500.png

Turkcell bizce veya bipten 150 TL'ye 25 tl indirim alabilirsiniz ve visa indirimiyle (20 TL) de birleşir konusunu açtım oradan okuyabilirsiniz

Visa kartı seciyorum indirim gelmiyor

Link varmi peki
Bu hariç en ucuz n11'de 290 TL:
Keenetic Lite KN-1310-01TR N300 300 Mbps 2.4 Ghz Router
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürün normal modem mi hocam ?
Modem internet servis sağlayıcısından interneti size ulaştıran cihazdır. Router ise evinizdeki cihazlara farklı sinyaller atayan cihazdır. Modem tek bir IP adresi atarken router farklı cihazlara farklı IP adresleri atar. Sizin de anlayacağınız gibi modem ve router birbirlerinden tamamen farklı cihazlardır ama beraber çalışırlar.

Turkcell bizce veya bipten 150 TL'ye 25 TL indirim alabilirsiniz ve visa indirimiyle (20 TL) de birleşir konusunu açtım oradan okuyabilirsiniz
Bu üründe geçerli değilmiş. Siparişi iptal ettim denemek için. Hem kuponu kullanamıyorum hem 20TL visa indirimi gitti hocam yanlış bilgi vermeyin lütfen.

Hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüştüm 20TL visa indirimini geri tanımlayamıyorlarmış. İptal ettiğim için 20TL indirimim gitti. Kupon kodu girmek için iptal edecek var ise etmesin.

aldım sağolasın

Modem ile bağlantısını yaptıktan sonra ethernet kablosunun bir ucunu buna bir ucunu kasaya bağlayabiliyoruz değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,269
Üyeler
190,718
Son üye
K3nnoks
Geri