Yardım Acer extensa kullananlar bir bakabilir mi ?

gayet iyi hocam merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Hocam alev attı derken kaç dereceyi buldu bi tedirgin oldum şimdi
Dün akşam geldi şu anda deniyorum hocam. Genel olarak kasa ve ekran kalitesinden şuan memnunum. Ekranın sol üst ve sağ üst kısmında ufak bir ışık sızması var ancak beni rahatsız etmedi bu tarz IPS panellerde olabiliyor. Kamera, mikrofon, hoparlör den memnun kaldım. Kamera biraz daha yüksek MP olabilirmiş düşük kalmış. Benim cihazda sağ daki USB slotunda problem var USB takamıyorum çok sert girmiyor porta zarar vermemek için zorlamadım. Dün akşam CSGO yükleyip denedim 90-120FPS arası değerler aldım gayet oynanabilir durumda. Valorantta da benzer performans verebileceğini söylemeliyim. Benim cihaz alev attı CSGO da 20-30dk oynayınca sizde de öylemi bilmiyorum. Detaylı donanımlarını şimdi test edeceği

Oluyor o bende anlamış değilim, şarjda oynayınca çok daha az oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyine bakacaksınız hocam kaç slot olduğuna mı yoksa marka model mi ?

gayet iyi hocam merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Hocam ne anladım ben bu isten Mx 350 nın daha iyi olması gerek 720p ye çektim yine şarjda ara sıra 40 a düşüyor
Öğlen driver kurmak istedim kurulmadı, kurulu geliyor sanırım
Ryzen 3 3200u apu laptopta bile 4gb ramle cs 720 de 50 nin altına dusmuyordu

Derece çok çıkmıyor da klavyeye sıcaklığı çok atıyor elimde bariz hissediyorum. Fanlar bir de ekrana doğru üflüyor acaba ekrana zararı olur mu ne diyorsunuz?

Klavye ekrana geçmiş, kutuyu çıkartırkan arasında bir bez vardır, o bezle taşımanız lazım.
Teşekkür ettim o bez yanımda değil mikrofiber bez var araya onu koysam iş görür mü?

Menteşelere zararı olabilir. Sıcaklıkları kontrol etmek lazım. Termal macun temizliğini düzenli yapmak lazım.
Kasayı sökünce garanti dışı kalıyormuş bugün servis ile konuştum. Bir de benim cihazda sağdaki USB portuna USB sokamıyorum girmiyor içine. Zorlamadım port kırılmasın diye. Nasıl hallederim? Servis yollayın bize kontrolünü yaparız dedi ama en az 20 iş günü sürüyormuş o kadar süre bekleyemem. Okul açılacak 26 sında bilgisayar lazım.

benim cihazda sağdaki USB portuna USB sokamıyorum girmiyor içine. Zorlamadım port kırılmasın diye.
Zor girmesi normal. Sıfır cihaz öyle olur. Zorlamak yerine sağ sol yapa yapa takabilirsiniz.

Ben ilk cihazımda mouse dongle ı takmıştım uğraşa uğraşa, Servise gönderirken çıkartamamıştım. Nerdeyse kaynamıştı :D Çok sıkıydı.

Geri