🔥İndirim 12400F RX 6800 XT Victor Sistem 21999 TL

İ5 12400f ve RX 6800XT sistem 21999 TL

Şurayı düzeltiyorum sistem ilk çıktığında 22999 TL ye satılmış. Şuan daha uyguna satılıyor.

Fiyatı düşürmüşler ayrıca instagram hesabından efsane f/p bir sistem geliyor diye belirtmişler.

Alıntıyı görüntüle
Kart ne ya bu aşağıdaki

Çok güzel fiyat.Tüm parçalar üst düzey.Bi tek ekran kartı merc mü yoksa swift mi anlıymadım.resim swift ama altta merc yazıyo.

4k 60 FPS açabileceği bir sürü oyun var. 1080p diyosun 🙂. 1080p için alınacak son kart 6600xt dir. 2kyı paramparça eden bi kart 6800xt.
hocam ben fps oyuncusuyum dediğim gibi ya max gta falan oynarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle 15K ya 12400F 6700XT li yapsalar aslında iyi olur. 20K üstü sistemlerin ekran kartları zaten indirimlerde çok ucuza düşüyor el ile toplanır.
kalbimi bırakırım bu yoruma

Arkadaşlar efsane sistem efsane fırsat. alacaklar kaçırmasın. 700 tl fark ödeyip b660 ve 1tb ssd ile almayı unutmayın manyak bir sistem 1080 p falan denmiş. değil 2k 4k anca yeter bu canavara

beyler yarın ki sistem ne kadara çıkar tahminen, benim bütçe 12k 2060'lı bir şey bekliyorum boşuna mı umutlanıyorum?

O ondan alakasız olabilir yada kullanılan kasa warcry olabilir. Alakası varsa bile XFX gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ramler Apacer NOX muhtemelen. AMD sistem ve warcry kasa.
Ve arkada ekran kartının üstünde hafif beyazlık var MERC modeli ve 2 tane pin olduğu için RX 6750 XT üstü olabilir.

Güzel fiyat.

Arkadaşlar efsane sistem efsane fırsat. alacaklar kaçırmasın. 700 TL fark ödeyip b660 ve 1tb ssd ile almayı unutmayın manyak bir sistem 1080 p falan denmiş. değil 2k 4k anca yeter bu canavara
offf şu sistemi almak için çıldırıyorum ama çoook pahalı ya :( daha doğrusu o kadar param yok :D

İ5 12400f ve RX 6800XT sistem 21999 TL

Şurayı düzeltiyorum sistem ilk çıktığında 22999 TL ye satılmış. Şuan daha uyguna satılıyor.

Fiyatı düşürmüşler ayrıca instagram hesabından efsane f/p bir sistem geliyor diye belirtmişler.

Alıntıyı görüntüle
hani nerde sistem ya :D

Geri