3d modelleme yapmayacaksan ve adobe'nin cuda kullanan türleri ile işin yoksa sıkıntı yok hocam.Kanka ben YouTube içeriği falan üretmeyi düşünüyorum. Bunun için 6800 XT kullanılır mı? 3070 ti daha mi mantıklı?
3d modelleme yapmayacaksan ve adobe'nin cuda kullanan türleri ile işin yoksa sıkıntı yok hocam.Kanka ben YouTube içeriği falan üretmeyi düşünüyorum. Bunun için 6800 XT kullanılır mı? 3070 ti daha mi mantıklı?
Kart ne ya bu aşağıdakiİ5 12400f ve RX 6800XT sistem 21999 TL
Şurayı düzeltiyorum sistem ilk çıktığında 22999 TL ye satılmış. Şuan daha uyguna satılıyor.
Fiyatı düşürmüşler ayrıca instagram hesabından efsane f/p bir sistem geliyor diye belirtmişler.
![]()
VICTOR / i5-12400F / RX 6800 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Alıntıyı görüntüle
Kart derken ? Süreden mi bahsediyorsun. Yeni sistem yapıyorlarmış onun için geri sayım.Kart ne ya bu aşağıdaki
hocam ben fps oyuncusuyum dediğim gibi ya max gta falan oynarım.4k 60 FPS açabileceği bir sürü oyun var. 1080p diyosun. 1080p için alınacak son kart 6600xt dir. 2kyı paramparça eden bi kart 6800xt.
kalbimi bırakırım bu yorumaŞöyle 15K ya 12400F 6700XT li yapsalar aslında iyi olur. 20K üstü sistemlerin ekran kartları zaten indirimlerde çok ucuza düşüyor el ile toplanır.
Yok arkadaki GPUKart derken ? Süreden mi bahsediyorsun. Yeni sistem yapıyorlarmış onun için geri sayım.
O ondan alakasız olabilir yada kullanılan kasa warcry olabilir. Alakası varsa bile XFX gibi duruyor.Yok arkadaki GPU
Ramler Apacer NOX muhtemelen. AMD sistem ve warcry kasa.Yok arkadaki GPU
Ve arkada ekran kartının üstünde hafif beyazlık var MERC modeli ve 2 tane pin olduğu için RX 6750 XT üstü olabilir.O ondan alakasız olabilir yada kullanılan kasa warcry olabilir. Alakası varsa bile XFX gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ramler Apacer NOX muhtemelen. AMD sistem ve warcry kasa.
offf şu sistemi almak için çıldırıyorum ama çoook pahalı yaArkadaşlar efsane sistem efsane fırsat. alacaklar kaçırmasın. 700 TL fark ödeyip b660 ve 1tb ssd ile almayı unutmayın manyak bir sistem 1080 p falan denmiş. değil 2k 4k anca yeter bu canavara
hani nerde sistem yaİ5 12400f ve RX 6800XT sistem 21999 TL
Şurayı düzeltiyorum sistem ilk çıktığında 22999 TL ye satılmış. Şuan daha uyguna satılıyor.
Fiyatı düşürmüşler ayrıca instagram hesabından efsane f/p bir sistem geliyor diye belirtmişler.
![]()
VICTOR / i5-12400F / RX 6800 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Alıntıyı görüntüle