zararına satacak olursan 400e 3 günde gider bence dönüştürücü ile al6pin dönüştürücü ile 550tlye veriyor alırsam beğenmezsem sonradan satabilir miyim ? Eski kart biliyorum satmakta uğraştırır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Lebedev
500tlye ekran kartı 20tlye dönüştürücü aldım şuan memnunum,apartmandan lastik kokusu geliyormuş pcden geliyor sandım anlık kalp krizi geçirdim valorant yüksek ayar 100fps veriyor şuan.zararına satacak olursan 400e 3 günde gider bence dönüştürücü ile al
Güle Güle kullan ekran kartını gösterir misin lütfen?500tlye ekran kartı 20tlye dönüştürücü aldım şuan memnunum,apartmandan lastik kokusu geliyormuş pcden geliyor sandım anlık kalp krizi geçirdim valorant yüksek ayar 100fps veriyor şuan.
Performansı fena sayılmayacak bir kart, fakat biraz eski bir model sayılır. Ayrıca ısısına dikkat edin, eski bir kart olduğu için ısıları daha yüksek olacaktır.6pin dönüştürücü ile 550tlye veriyor alırsam beğenmezsem sonradan satabilir miyim ? Eski kart biliyorum satmakta uğraştırır mı ?
@Lebedev
Hocam şu konuya bakabilir misiniz ?zararına satacak olursan 400e 3 günde gider bence dönüştürücü ile al
forum.donanimarsivi.com
Hocam en baştaki gtx650 linki tek fotoğraf var.Güle Güle kullan ekran kartını gösterir misin lütfen?
30derece boştaPerformansı fena sayılmayacak bir kart, fakat biraz eski bir model sayılır. Ayrıca ısısına dikkat edin, eski bir kart olduğu için ısıları daha yüksek olacaktır.
BİOS Konusunda fikrim yok malesef üzgünümHocam şu konuya bakabilir misiniz ?
Biosta Flash Bellek Gözükmüyor
Arkadaşlar öncelikle selam,modlu bios kurmak için Asus Ez Flash 2'ye giriyorum ancak flash belleğim gözükmüyor ne yapmam gerek ? Asus P5G41t-m lx. @_Zaur_forum.donanimarsivi.com
Hocam en baştaki gtx650 linki tek fotoğraf var.
30derece boşta![]()
TDP değeri düşük bir kart. Isınacağını zannetmiyorum.Performansı fena sayılmayacak bir kart, fakat biraz eski bir model sayılır. Ayrıca ısısına dikkat edin, eski bir kart olduğu için ısıları daha yüksek olacaktır.
Hocam işlemciniz nedir?500tlye ekran kartı 20tlye dönüştürücü aldım şuan memnunum,apartmandan lastik kokusu geliyormuş pcden geliyor sandım anlık kalp krizi geçirdim valorant yüksek ayar 100fps veriyor şuan.
Xeon e5430 modlu biosu bir türlü kuramadığım için 85derece falan oyunda.TDP değeri düşük bir kart. Isınacağını zannetmiyorum.
Hocam işlemciniz nedir?
forum.donanimarsivi.com