Öneri Yurtdışından Redragon K553 Alınır Mı? [780TL]

Megan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,250
Klavyenin ingilizce, tkl ve wireless veya bluetooth olması gerekiyordu ve bunlar bu klavyede var. Ama fazla incelemesini bulamadım. Alınır mı sizce?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun switchi ne nasıl seçeceğim?

Son düzenleme:
Blue switch İngilizce q yanından bile geçme derim

Alınır ama o satıcı çok güven vermiyor bana.
Yeni fark ettim satıcıyı 6 kişi değerlendirmiş onların da yarısının siparişi iptal edilmiş. Siparişte sorun çıksa nasıl bir sorun çıkabilir pişman olur muyum? Sonuçta amazon lojistik gönderiyormuş.
Bu arada bu fiyat civarında tkl, ingilizce , bluetooth veya wireless klavye öneriniz var mı?

Yeni fark ettim satıcıyı 6 kişi değerlendirmiş onların da yarısının siparişi iptal edilmiş. Siparişte sorun çıksa nasıl bir sorun çıkabilir pişman olur muyum? Sonuçta amazon lojistik gönderiyormuş.
Bu arada bu fiyat civarında tkl, ingilizce , bluetooth veya wireless klavye öneriniz var mı?
TKL ve İngilizce olmasını geçtim o fiyat bandında Wireless mekanik bile zor bulabilirsin TR'de. Banggood tan Royal Kludge falan bakabilirsin ama biraz daha pahalıdır.

bileklik desteği yok oyun oynayacaksan sıkıntı yaratabilir.

TKL ve İngilizce olmasını geçtim o fiyat bandında Wireless mekanik bile zor bulabilirsin TR'de. Banggood tan Royal Kludge falan bakabilirsin ama biraz daha pahalıdır.
Evet banggodda royal kludge rk71 i çok beğenmiştim ama o da kargoyla falan 1000tl oluyor

1000'e çıkabilir misin bundan kat kat iyi bişey var

Evet banggodda royal kludge rk71 i çok beğenmiştim ama o da kargoyla falan 1000tl oluyor
türkiye hızlı teslimatı şeç ekstra vergi çıkmıyor rk bunu ikiye katlar gamakay mk61'de bakabilirsin ama bluetooth değil o

Gerek yok kolay taşınması lazım kalabalığa gerek yok :)

Şimdilik çıkamam ama önerin yine de belki bekleyip alırım
Rk61, mk61, rk71, k66 yada daha ucuz bişey istersen banggoodda redragonun global satıcısı var ordan ucuza redragon klavye getirebilirsin tabi rk ve gamakay'ın yanından bile geçemez

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri