Alienware AW2521HFA 240HZ 1MS alınır mı ?

Monitörün dış görünüşü ve şıklık sizin için önemliyse Alienware o konuda çok süslü bir monitör.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günlük kullanım da gayet güzel. Alienware i 2. monitör olarak kullanıyorum. Adobe ile ilgili bir bilgim yok kullanmıyorum.
zaten beni dış görünüşü cezbediyor hocam 😐 asus gibi bir dış görünüşü olsa direkt elerim. sonuç olarak dış görünüşte bir farklılık olmaz ama performans farkı olur.

Alıntıyı görüntüle
İki monitöre de sahibim sorularınızı alabilirim.
Merhaba uzun süre oyun oynayan biriyim farkı çok rahat hissedebiliyorum benim isteklerim hızlı tepki ve göze batmicak ghosting bu konuda overdrivei Asus alırsam %80 e çekmeyi istiyorum ama ghosting oluyor ozmn diyorlar siz ne diyorsunuz %80 de ghosting asılsızmi yoksa rahatsız etmiyecek sekildemi?

Merhaba uzun süre oyun oynayan biriyim farkı çok rahat hissedebiliyorum benim isteklerim hızlı tepki ve göze batmicak ghosting bu konuda overdrivei Asus alırsam %80 e çekmeyi istiyorum ama ghosting oluyor ozmn diyorlar siz ne diyorsunuz %80 de ghosting asılsızmi yoksa rahatsız etmiyecek sekildemi?
ASUS daha iyi bir monitör. Overdriveyi 80 e alınca Overshoot (Invert Ghosting) sorunu oluyor. Overdriveyi 60 kullanmak istersen hiçbir şekilde ghosting yok. Ben bu monitörü özel ayarıyla kullanıyorum. Özel ayarını yaparsan 120 Overdrive ye kadar çıkarıyor ve 120 OD en mükemmel görüntüyü veriyor. Hem hızlı tepki süresi hem de sıfır ghosting. Alienware de mükemmel ve çok şık bir monitör. Alienware alırsan onda da hızlı bir tepki süresi ve sıfır ghosting elde edebilirsin. İkisi de mükemmel monitörler. Alienware nin görüntüsü bir tık daha keskin bana öyle geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,268
Üyeler
184,610
Son üye
drago71
Geri