Yardım LG 24GN650-B Monitörde "No Signal" Hatası Alıyorum

CarryBoss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
22
Selamun Aleyküm Arkadaşlar 9 Kasım 2021 tarihinde LG 24GN650-B monitor aldım. Aldığım günden beri bilgisayarı her kapattığımda no signal hatası alıyordum. Pcyi kapatınca sinyal gidiyor diye normal bir şey sanıp fazla takmadım. 2 Gündür video izlerken yada internette gezerken günde 1 kere birden kapanıyor ve hatayı veriyor geri açılmıyor 2 gündür böyle kasadan reset tuşuna basıp açıyorum sorunun çözümünü bilen varmı.
(Hata şöyle)
No signal
Entering the power saving mode shortly.
An incorrect Displayport version setting will cause the screen to be blank ıf this occurs make sure the displayport version setting of your monitor matches the device it's connected to.

(TÜRKÇE)
sinyal yok
kısa süre içinde güç tasarrufu moduna giriyor.
Yanlış bir Displayport sürüm ayarı ekranın boş kalmasına neden olur, bu gerçekleşirse monitörünüzün displayport sürüm ayarının bağlı olduğu cihazla eşleştiğinden emin olun.

Şu an evde değilim bakamıyorum ama otomatik kapatma gibi bir şey vardı monitör ayarlarında onu kapatmayı denermisiniz ayarlardan. İsmi automatic bişey di hatırlamıyorum

Şu an evde değilim bakamıyorum ama otomatik kapatma gibi bir şey vardı monitör ayarlarında onu kapatmayı denermisiniz ayarlardan. İsmi automatic bişey di hatırlamıyorum
Monitör menüsünde (automatic) seçeneği yok

Selamun Aleyküm Arkadaşlar 9 Kasım 2021 tarihinde LG 24GN650-B monitor aldım. Aldığım günden beri bilgisayarı her kapattığımda no signal hatası alıyordum. Pcyi kapatınca sinyal gidiyor diye normal bir şey sanıp fazla takmadım. 2 Gündür video izlerken yada internette gezerken günde 1 kere birden kapanıyor ve hatayı veriyor geri açılmıyor 2 gündür böyle kasadan reset tuşuna basıp açıyorum sorunun çözümünü bilen varmı.
(Hata şöyle)
No signal
Entering the power saving mode shortly.
An incorrect Displayport version setting will cause the screen to be blank ıf this occurs make sure the displayport version setting of your monitor matches the device it's connected to.

(TÜRKÇE)
sinyal yok
kısa süre içinde güç tasarrufu moduna giriyor.
Yanlış bir Displayport sürüm ayarı ekranın boş kalmasına neden olur, bu gerçekleşirse monitörünüzün displayport sürüm ayarının bağlı olduğu cihazla eşleştiğinden emin olun.
aynı sorunu bende yaşadım hocam ekran kartı driver ınızı güncelleyiniz

Monitör menüsünde (automatic) seçeneği yok
hocam fişleri yanlış yere takmışsınız bende 2 ay önce aldım dayım yardım etti yanlış takmışsınız driver ile alakası yok boş bilgi vermeyin lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

driver ile sinyal yok hatası ne alaka hocam

aynı sorunu bende yaşadım hocam ekran kartı driver ınızı güncelleyiniz
Amd ekran kartım var sürekli güncel tutuyorum.

Hangi fişleri hocam DisplayPort kablosumu yoksa monitor güç kablosumu?

Amd ekran kartım var sürekli güncel tutuyorum.

Hangi fişleri hocam DisplayPort kablosumu yoksa monitor güç kablosumu?
bende bilmiyorum dayıma sordum yanlış takmışsın dedi bende değiştirdim yerlerini düzeldi

bende bilmiyorum dayıma sordum yanlış takmışsın dedi bende değiştirdim yerlerini düzeldi
DisplayPort Sürüm ayarı ile ilgili herhalde nasıl halledeceğim bilmiyorum şimdi DisplayPort Kablosunu yer değiştirdim ekran kartına takılı olanı pc ye diğerini monitöre taktım bekliyorum olucakmı.

Sorun büyük ihtimalle monitör de değil, en iyi ihtimalle kablo olabilir, soket girişlerin de ekran kartın da veya başka bir bileşen veya yazılım da da geçmiş olsun.

General - Automatic Standby kısmı off ayarında mı ?
Smart energy saving açık mı ?

Benimki de ellenmedi diye hatırlıyorum ama smart energy off standby da off ayarında.

Bilgisayarı kapatırken o uyarı bende de veriyor. Ama seninki gibi kullanırken kapanma durumu söz konusu değil.

Benimki de ellenmedi diye hatırlıyorum ama smart energy off standby da off ayarında.

Bilgisayarı kapatırken o uyarı bende de veriyor. Ama seninki gibi kullanırken kapanma durumu söz konusu değil.
ayarları uyguladım kapatıp açınca tekrar aynı hatayı verdi.
Bi ara bendede kapanmıyordu fazla pc oynayan biri değilim ama nedense 2 3 gündür video izlerken veya gezerken birden gidiyor sadece 1 kere oluyor günde bulamadım çözümünü bulamazsam LG ile görüşeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,529
Üyeler
174,893
Son üye
elyfall07
Geri