Neler Yeni

Yardım LG 24GN650-B Monitörde "No Signal" Hatası Alıyorum

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Selamun Aleyküm Arkadaşlar 9 Kasım 2021 tarihinde LG 24GN650-B monitor aldım. Aldığım günden beri bilgisayarı her kapattığımda no signal hatası alıyordum. Pcyi kapatınca sinyal gidiyor diye normal bir şey sanıp fazla takmadım. 2 Gündür video izlerken yada internette gezerken günde 1 kere birden kapanıyor ve hatayı veriyor geri açılmıyor 2 gündür böyle kasadan reset tuşuna basıp açıyorum sorunun çözümünü bilen varmı.
(Hata şöyle)
No signal
Entering the power saving mode shortly.
An incorrect Displayport version setting will cause the screen to be blank ıf this occurs make sure the displayport version setting of your monitor matches the device it's connected to.

(TÜRKÇE)
sinyal yok
kısa süre içinde güç tasarrufu moduna giriyor.
Yanlış bir Displayport sürüm ayarı ekranın boş kalmasına neden olur, bu gerçekleşirse monitörünüzün displayport sürüm ayarının bağlı olduğu cihazla eşleştiğinden emin olun.
kanka aynısı benim samsung monitörde de var ayarlara gir orda power saving olucak ordaki otomatik kapanma ayarını kapat

CarryBoss

80+
kanka aynısı benim samsung monitörde de var ayarlara gir orda power saving olucak ordaki otomatik kapanma ayarını kapat
Kanka power saving bende yok ama automatic standby seçeneği var mesela 4 saat oynadığım zaman kapanacak diye bir uyarı veriyor monitor tuşuna bastığım zaman iptal ediyorum onu şimdilik kapattım böyle test edeceiğim.

El-Turco

80+ Bronze
Kanka pover savingi kapat bende 27 modeli var ışık titremesi falan yapıyordu güç tasarrufu açıkken bir de kablona dikkat et temassızlık yapıyor olabilir yeni bir kablo ile dene yüksek ihtmalle bı iki şekilde çözülür

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
hocam fişleri yanlış yere takmışsınız bende 2 ay önce aldım dayım yardım etti yanlış takmışsınız driver ile alakası yok boş bilgi vermeyin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

driver ile sinyal yok hatası ne alaka hocam
Siz yanlış bilgi vermeyin asıl. Ekran kartı görüntü veremez ise monitör sinyal yok der tabi ki de.
DisplayPort Sürüm ayarı ile ilgili herhalde nasıl halledeceğim bilmiyorum şimdi DisplayPort Kablosunu yer değiştirdim ekran kartına takılı olanı pc ye diğerini monitöre taktım bekliyorum olucakmı.
Görüntüyü dahili işlemci gpu'sundan alırsınız hocam öyle. DisplayPort kablosunun düzgün çalıştığından emin olun. Bir de WHQL sürümünde kullanın driver'ı. Beta sürücülerde bazen hata oluyor amd kart kullanırken. 2 kere driver sildim o yüzden. WHQL sertifikalı sürümden şaşmayın yeni sürücü WHQL olunca güncelleyin.

CarryBoss

80+
Siz yanlış bilgi vermeyin asıl. Ekran kartı görüntü veremez ise monitör sinyal yok der tabi ki de.

Görüntüyü dahili işlemci gpu'sundan alırsınız hocam öyle. DisplayPort kablosunun düzgün çalıştığından emin olun. Bir de WHQL sürümünde kullanın driver'ı. Beta sürücülerde bazen hata oluyor amd kart kullanırken. 2 kere driver sildim o yüzden. WHQL sertifikalı sürümden şaşmayın yeni sürücü WHQL olunca güncelleyin.
WHQL sürümünde nasıl indireceğim driveri söylermisin

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
WHQL sürümünde nasıl indireceğim driveri söylermisin
Hocam amd sitesinden indirirken manuel olarak kartını seçip submit diyeceksin, windows sürümüne tıkladığın zaman versiyonları gözüküyor. 22.5.1 şu an önerilen whql sürüm

atilla_zg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
atilla üzgün
Aynı monitör sahibiyim ve benzer hatayla yaşadım ben ayarlarını sıfırladım ve hdmi kablosunu düzgün oturmamış ondan olmış

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
ekran kartın amd mi

CarryBoss

80+
Aynı monitör sahibiyim ve benzer hatayla yaşadım ben ayarlarını sıfırladım ve hdmi kablosunu düzgün oturmamış ondan olmış
Kaç kere tak çıkar yaptım aynı hata devam ediyor tam taktığıma eminim monitorün yanında gelen kabloyu kullanıyorum

ekran kartın amd mi
evet

DP kullanıyorum

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Kaç kere tak çıkar yaptım aynı hata devam ediyor tam taktığıma eminim monitorün yanında gelen kabloyu kullanıyorum

evet

DP kullanıyorum
kankam tamamen ekran kartın yüzünden. aynı monitöre sahibim imzamda da yazıyor 6500xt kullanıyordum bende de oluyodu wattman hatası yüzünden oluyor rtx 3060ti aldım bir kere bile yaşamadım bu sorunu. ben de dp kullanıyorum

CarryBoss

80+
kankam tamamen ekran kartın yüzünden. aynı monitöre sahibim imzamda da yazıyor 6500xt kullanıyordum bende de oluyodu wattman hatası yüzünden oluyor rtx 3060ti aldım bir kere bile yaşamadım bu sorunu. ben de dp kullanıyorum
Radeon Wattman hatası daha hiç almadım sadece arkada oyun açılırken youtube ile video izliyorum ve internet sitesini kapattığım zaman oluyor genellikle 5 10 saniye siyah ekran sonra no signal diyor oyun oynarken hiç olmuyor

• Beğen
Reaksiyonlar: wesy

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Radeon Wattman hatası daha hiç almadım sadece arkada oyun açılırken youtube ile video izliyorum ve internet sitesini kapattığım zaman oluyor genellikle 5 10 saniye siyah ekran sonra no signal diyor oyun oynarken hiç olmuyor
ekran kartından kaynaklı kanka aynıları oluyodu bende opera açıyodum ekran siyah oluyodu falan filan şuan 2 haftadır hiç almıyorum hata

CarryBoss

80+
ekran kartından kaynaklı kanka aynıları oluyodu bende opera açıyodum ekran siyah oluyodu falan filan şuan 2 haftadır hiç almıyorum hata
dediğin gibi olabilir ona bi bakacağım ama eski samsung monitorumde hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım monitoru alalı 4 5 ay olucak ilk başlarda sadece bilgisayarı kapattığım zaman oluyordu sonradan kullanırken kapanmaya başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,464
Üyeler
161,290
Son üye
Piyoxy06
Top Bottom