Neler Yeni

Yardım LG 24GN650-B Monitörde "No Signal" Hatası Alıyorum

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
dediğin gibi olabilir ona bi bakacağım ama eski samsung monitorumde hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım monitoru alalı 4 5 ay olucak ilk başlarda sadece bilgisayarı kapattığım zaman oluyordu sonradan kullanırken kapanmaya başladı
dediğim gibi kanka aynısını yaşıyodum hatta bazen pcyi açıyodum ekran gelmişyodu no signal falan yazıyodu ekran kartı değiştim düzeldi

CarryBoss

80+
dediğim gibi kanka aynısını yaşıyodum hatta bazen pcyi açıyodum ekran gelmişyodu no signal falan yazıyodu ekran kartı değiştim düzeldi
Seninki biraz fazla kanka ben bu kadar olay yaşamadım dediğim gibi wattman hatası hiç almadım monitoru ilk aldıgım gunden beri kapatıgımda no signal yazıyor sonralardan çok nadir no signal hatası alıyorum DP kablosu değiştirmeyi deneyeceğim oda olmazsa başka yöntemler deneyeceğim bu devirde ekran kartı değiştirmek biraz zorlar :d

• Beğen
Reaksiyonlar: wesy

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Seninki biraz fazla kanka ben bu kadar olay yaşamadım dediğim gibi wattman hatası hiç almadım monitoru ilk aldıgım gunden beri kapatıgımda no signal yazıyor sonralardan çok nadir no signal hatası alıyorum DP kablosu değiştirmeyi deneyeceğim oda olmazsa başka yöntemler deneyeceğim bu devirde ekran kartı değiştirmek biraz zorlar :d
dene bakalım kanka ama şu saatten sonra amd düşman başına istediği kadar saf gücü iyi olsun

atilla_zg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
atilla üzgün
bi kere taktım bence ayarları sıfırlayınca düzeldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bahtı dikik piyade
Selamun Aleyküm Arkadaşlar 9 Kasım 2021 tarihinde LG 24GN650-B monitor aldım. Aldığım günden beri bilgisayarı her kapattığımda no signal hatası alıyordum. Pcyi kapatınca sinyal gidiyor diye normal bir şey sanıp fazla takmadım. 2 Gündür video izlerken yada internette gezerken günde 1 kere birden kapanıyor ve hatayı veriyor geri açılmıyor 2 gündür böyle kasadan reset tuşuna basıp açıyorum sorunun çözümünü bilen varmı.
(Hata şöyle)
No signal
Entering the power saving mode shortly.
An incorrect Displayport version setting will cause the screen to be blank ıf this occurs make sure the displayport version setting of your monitor matches the device it's connected to.

(TÜRKÇE)
sinyal yok
kısa süre içinde güç tasarrufu moduna giriyor.
Yanlış bir Displayport sürüm ayarı ekranın boş kalmasına neden olur, bu gerçekleşirse monitörünüzün displayport sürüm ayarının bağlı olduğu cihazla eşleştiğinden emin olun.
Sorunun nasıl çözüldü reis aynı sorun bendede var

Top Bottom