🔥İndirim MSI GM11 Mouse 190 TL

Fiyatı baya iyi Hepsiburada programını yazayım bende. Güzel fırsatlar olabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Play market'e girdim. Veee herkes 1 yıldız verdiği için geri vites atmış bulunmaktayım.

Ben istemem kalsın arkadaş :D

Fiyatı baya iyi Hepsiburada programını yazayım bende. Güzel fırsatlar olabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Play market'e girdim. Veee herkes 1 yıldız verdiği için geri vites atmış bulunmaktayım.

Ben istemem kalsın arkadaş :D
Bu indirim botu yazmayı falan nerden öğrenebiliriz?

Bu indirim botu yazmayı falan nerden öğrenebiliriz?
Bot yazmayı bilmem de kardeşim. Program üzerinden indirimli ürünlerin linki oluyor genelde oradan bakarım.

Birde Sevdiğin ürüne Yürek yani beğeni atarsın. İndirime girdiğinde e-posta ile indirime düştüğünü yolluyorlar bildiğim kadarıyla.

Anlatabildimse ne mutlu bana.

Bot yazmayı bilmem de kardeşim. Program üzerinden indirimli ürünlerin linki oluyor genelde oradan bakarım.

Birde Sevdiğin ürüne Yürek yani beğeni atarsın. İndirime girdiğinde e-posta ile indirime düştüğünü yolluyorlar bildiğim kadarıyla.

Anlatabildimse ne mutlu bana.
Ona programa gerek yok ki. Akakçe üzerinden bildirimleri aç yine aynısı geliyor.

Bak akakçeyi bilmiyordum. Genelde N11 ve Trendyoldan sipariş vererim de ona göre konuştum hani
Akakçede hesap oluştur. Sağ üst köşede takip listesi var oraya ekle istediğin ürünleri indirim geldiğinde bildirim geliyor.

Geri