İnternet Önerisi Bekliyorum

Rinnegan

80+
Reaksiyon skoru
33
Kankalar selam, benim bina kutumda boş yer olmadığı için kabloyu normal rotadan değil de tuvalet boşluktan çektik. Bu yüzden 60Mbps internet bana 25 Mbps geliyor (bu sebeple aşırı ping ve "packet loss" mevcut)
Konuya geleyim; tahattüt bitti, bana kutudan daireme sıfır kablo çekebilecek(sanırım TurkNet'te böyle bir hizmet var) marka arıyorum.
Kurulum ücreti vererek 60Mbps olan internetimi maksimum 3-4 Mbps kaybı ile kullanmak istiyorum.
Aklımda TurkNet ve Gıbırnet var.

netspeed öneririm, davet kodum ile 10tl daha az ödeyebilirsin

Kankalar selam, benim bina kutumda boş yer olmadığı için kabloyu normal rotadan değil de tuvalet boşluktan çektik. Bu yüzden 60Mbps internet bana 25 Mbps geliyor (bu sebeple aşırı ping ve "packet loss" mevcut)
Konuya geleyim; tahattüt bitti, bana kutudan daireme sıfır kablo çekebilecek(sanırım TurkNet'te böyle bir hizmet var) marka arıyorum.
Kurulum ücreti vererek 60Mbps olan internetimi maksimum 3-4 Mbps kaybı ile kullanmak istiyorum.
Aklımda TurkNet ve Gıbırnet var.
Çok araştırdım ve kararı "netspeed" de buldum. Altyapım 61Mbps'ye kadar destekliyordu sorgulama yaptığımda. Hem fiyat hem de istediğim zaman cayma hakkım (taahhüt olmadığı) olduğu için bu İSS'ye geçiş yaptım. Normalde eski İSS'de 22Mbps kullanırken şu an kesintisiz 69-70Mbps kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben 100Mbps'ye kadar VDSL paketini kullanıyorum.
Eğer netspeed düşünürsen referans kodum
AFUE5M sen de ben de 10'ar TL indirimli kullanabiliriz.

Onu elektrikciler yapıyor firmalar fiber haricî çekmiyor diye biliyorum
Ya benim kutuda yer yoktu kabloyu binbir çabayla tuvalet boşluğundan çektik, kurtulmak istiyorum yeni temiz kabloyla. Türknet sitesinde kurulum kablo felan var diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

netspeed öneririm, davet kodum ile 10tl daha az ödeyebilirsin
Davet kodu disinda objektif bakarak önerirmiydin nasıl musteri hizmetleri

Ya benim kutuda yer yoktu kabloyu binbir çabayla tuvalet boşluğundan çektik, kurtulmak istiyorum yeni temiz kabloyla. Türknet sitesinde kurulum kablo felan var diyor

Fiber de geçerli o özel fiber optik hat çekiyorlar ücretsiz evet ama normal VDSL bakır kablo için çekmezler bence onu senin yaptirman gerekiyor nerdesin İstanbul mu

evet öneririm

Fiber de geçerli o özel fiber optik hat çekiyorlar ücretsiz evet ama normal VDSL bakır kablo için çekmezler bence onu senin yaptirman gerekiyor nerdesin İstanbul mu
Avrupa yakasındayım fiber hat çekmezler mi kablo ücreti vs ile bunu nasıl kararlaştırıcam arayıp sorsam mı

Avrupa yakasındayım fiber hat çekmezler mi kablo ücreti vs ile bunu nasıl kararlaştırıcam arayıp sorsam mı
altyapın fiber değilse çekemezler, göknet üzerindene altyapı sorgularmısın

Millenicom öneriyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,657
Üyeler
188,792
Son üye
ahmett01
Geri