Yardım Hyperx cloud 2 ses kartı dip ses problemi

Atlas Savaş

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
Ya ben ne alırsam alayım bi sorun çıkıyor arkadaş ya. Cloud 2 aldım dün geldi ama çok denemeye fırsatım olamamıştı bügün denediğimde böyle bir şey açık olmadığında daha çok duyulan tısss diye bir ses var bunu nasıl düzeltirim bir ayar vs mi yapmam lazım. Bu ses sadece ses kartı takılıyken oluyor normal jak girişiyle taktığımda olmuyor. Bir de Hyperx ngeniuty'i indirdim ama mouse gözükürken kulaklık gözükmüyor. Bunun bir çözümü var mı iade etmem mi lazım?

Ya ben ne alırsam alayım bi sorun çıkıyor arkadaş ya. Cloud 2 aldım dün geldi ama çok denemeye fırsatım olamamıştı bügün denediğimde böyle bir şey açık olmadığında daha çok duyulan tısss diye bir ses var bunu nasıl düzeltirim bir ayar vs mi yapmam lazım. Bu ses sadece ses kartı takılıyken oluyor normal jak girişiyle taktığımda olmuyor. Bir de Hyperx ngeniuty'i indirdim ama mouse gözükürken kulaklık gözükmüyor. Bunun bir çözümü var mı iade etmem mi lazım?
Cloud 2 sürücüsünü kurdun mu?

bazen bende oluyor o çok nadirde olsa oyuna gırınce oluyordu hatta genelde bilemıyorum senınkını amazodnan aldıysan değişim olurda gerisi foss bişey çıkmaz hepsıburada da ki satıcı kalıtelıyse o da iade alır gıbı bende drop plus almıştım iade almışlardı sıkıntılıydı

Ngeniuty Cloud 2 desteği yok.

olum baya yazılım lannn vay anasını ya onu wındows kendısı de yukluyor zaten takılınca birde yazılım yazmış video başlığına dfgşldjkgdf
Zaten yazılım olmadığını söyledim Ngeunity desteği yok, fakat sürücüsü var. İlk satın aldığınızda düşük sürüm geliyor. :D

Amazon üzerinden geçen sene satın aldım ve ilk yaptığım işlem buydu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kurmadım nereden kuruluyor
Attığım videoyu izleyin oradan yapmıştım.

Geri