Bu farklı2 defa ayni postu acmana gerek yok
donanimarsivi.com
Bu klavye tamamen RGB mi yoksa gökkuşağı mı? Tam bilmiyorum daRGB seversen tam senlik.
@crazyreign
Full rgbBu klavye tamamen RGB mi yoksa gökkuşağı mı? Tam bilmiyorum da.
GalibaBu klavye tamamen RGB mi yoksa gökkuşağı mı? Tam bilmiyorum da.
Tuşları 16 milyon renkten istediğini seçerek ayalayabilirsin program ile ancak alt tarafındaki RGB renkler için 5-6 tane mod var onlardan başkası olmuyor. Alt tarafı tek renk yansın dersen yalnızca mavi yanan modu var.Bu klavye tamamen RGB mi yoksa gökkuşağı mı? Tam bilmiyorum da.
İşte yazılımı olsaydı böyle şeyler olmayacaktı. Yazılımı var mıydı bu arada?Tuşları 16 milyon renkten istediğini seçerek ayalayabilirsin program ile ancak alt tarafındaki RGB renkler için 5-6 tane mod var onlardan başkası olmuyor. Alt tarafı tek renk yansın dersen yalnızca mavi yanan modu var.
Alt taraftaki sabit rengi değiştirebiliyorsun.Tuşları 16 milyon renkten istediğini seçerek ayalayabilirsin program ile ancak alt tarafındaki RGB renkler için 5-6 tane mod var onlardan başkası olmuyor. Alt tarafı tek renk yansın dersen yalnızca mavi yanan modu var.
Yazılımı var ama iyi değil bence.İşte yazılımı olsaydı böyle şeyler olmayacaktı. Yazılımı var mıydı bu arada?