Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,401
Bu ürünü dün gördüm dostum. Tier C olarak geçiyor ve inceleme bulamadım. Nasıldır bir fikrin var mı?3200 TL seviyesindeydi. 700 TL güzel indirim.
Aerocool p7 alırım daha iyi o ama 850w platinum o :/3200 TL seviyesindeydi. 700 TL güzel indirim.
P7 eski kaldı artık. Platinum olması iyi olduğu anlamına gelmiyor.Aerocool p7 alırım daha iyi o ama 850w platinum o :/
Bakıyorum dostum bulunca atarım.Bu ürünü dün gördüm dostum. Tier C olarak geçiyor ve inceleme bulamadım. Nasıldır bir fikrin var mı?
Hocam ürünü kendi sitesinde dahi bulamadım. Az önce Amazon’da 1950 TL ye evga supernova 850 g6 aldım. İnşallah iyi bir tercih yapmışımdır, sen ne dersin?P7 eski kaldı artık. Platinum olması iyi olduğu anlamına gelmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakıyorum dostum bulunca atarım.
Satın aldığım evga supernova 850w g6’yı iptal ettirecek kadar fark var mı Enermax’la? İkisi de tier listte sınıfının en iyisi olarak listelenmiş. Bu arada evga’nın ürünü seasonic alt yapısını kullanıyor.Bulunabiliyorsa 650 - 850 watt Enermax, Corsair veya Seasonic 80+ Platinum daha mantıklı 1000 watt psu iyi olduğu anlamına gelmiyor
Enermax 850Watt Platimax 80Plus Platinum 2400 TL civarı
Enermax 650Watt Platimax 80Plus Platinum 1900 TL civarı
FSP ürünleri çok iyi psu markası değildir orta sınıfdır 20 yıl öncede bu böyleydi
cultists.network
Bence evga olan model gayet iyi.Satın aldığım evga supernova 850w g6’yı iptal ettirecek kadar fark var mı Enermax’la? İkisi de tier listte sınıfının en iyisi olarak listelenmiş. Bu arada evga’nın ürünü seasonic alt yapısını kullanıyor.
![]()
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies.cultists.network
yok enermax ürünün fan tasarımı daha iyi yapı olarak da evga daha sağlamSatın aldığım evga supernova 850w g6’yı iptal ettirecek kadar fark var mı Enermax’la? İkisi de tier listte sınıfının en iyisi olarak listelenmiş. Bu arada evga’nın ürünü seasonic alt yapısını kullanıyor.
![]()
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies.cultists.network
Tier olarak şimdi tam net bilmiyorum ama kalitelidir listeyi bulup bakayım.MSİ 850GF +80 Golp Plus Hangi tier e giriyor acaba ?
cultists.network
Hort ve zortyok enermax ürünün fan tasarımı daha iyi yapı olarak da evga daha sağlam
Enermax Twister Bearing fan (patented)
13.9cm fan with patented Twister Bearing Technology ensures ultra silent cooling and long lifetime of fan (160,000 hours MTBF)
Alıntıyı görüntüle