🔥İndirim XPG Lancer RGB 16GB 6000 MHz DDR5 CL30 Ram 2279 TL 🔥🔥🔥

Daha bu fiyatı bırak 5K altına beyazını görmedim yada geldiyse bile anında uçuyor
5k olmasa da 5.5k ya lexar ares almştım sistem satınca gitti tabi tekrardan diziyorm oda çok iyidi cl32 6400mhz sıkıntısız xmp ve expo destekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıp beyaza boyamamız yok mu? :kekw:
300 500fazla verirz orj alınır gerek yok atraksiyona :)

Bedava

Dual farkı oluyormu eş ram olmayınca mesela
Hiç duymadım öyle bir şey, zannetmiyorum. Aynı model olunca ikili paket de alsan tek tek da alsan aynı. Ben sadece ölü fiyat olmadıktan sonra alışveriş yapmayan ölücüler için attım :D

Hiç duymadım öyle bir şey, zannetmiyorum. Aynı model olunca ikili paket de alsan tek tek da alsan aynı. Ben sadece ölü fiyat olmadıktan sonra alışveriş yapmayan ölücüler için attım :D
Aynı batch ve test edilmiş oldukları için uyumsuzluk oranı %99 sorunsuz diyebiliriz.
Farklı batchte farklı belleğe sahip ram alabilirsiniz tek tek alırken küçük bir şans olsada. Mesela birini bugün birini 1 yıl sonra aldığınızd buna denk gelebilirsiniz ama.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Valla arkadaşa aldık bunlar eşmi eş olmazsa sorun olurmu felan daha düşünmediğim sorular gelince merak ettim :D ama artık toplandı sistem hayırlısıyla bitti

Ekler

• b9c50a30-5f22-46a5-abf9-2cd8a56dd8bc.jpeg
    b9c50a30-5f22-46a5-abf9-2cd8a56dd8bc.jpeg
    403.8 KB · Hit: 66
  • Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Valla arkadaşa aldık bunlar eşmi eş olmazsa sorun olurmu felan daha düşünmediğim sorular gelince merak ettim :D ama artık toplandı sistem hayırlısıyla bitti
Hayırlı olsun, gayet güzel duruyor.
Aynı batch ve test edilmiş oldukları için uyumsuzluk oranı %99 sorunsuz diyebiliriz.
Farklı batchte farklı belleğe sahip ram alabilirsiniz tek tek alırken küçük bir şans olsada. Mesela birini bugün birini 1 yıl sonra aldığınızd buna denk gelebilirsiniz ama.
Teşekkürler

ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) hocam benim anakart bu 5200 mhz ram var 16gb ama 32 ye yükseltmek istiyorum bu ramleri alsam 6000 de kullanabilir miyim (anakart teknik bilgilerde 5200 üstünü OC ile parantez içinde belirtmiş)

Fiyat ne kadara topladınız sistemi

95K civarına geldi ekran kartı 9070 XT Aorus modeli 35K ya ilk çıktığı zamanlar kendisi önden almış.
ekipman dahil 50k ya sistem alacağım oyun için tavsiyen ne olur ben çok anlamıyorum vermişken boşa para vermiyelim

Geri