ege1881
80+ Silver
Dahası
64gb rami ne yapıcan2 tane var bende 2 tane daha alınır mı?
64gb rami ne yapıcan2 tane var bende 2 tane daha alınır mı?
5k olmasa da 5.5k ya lexar ares almştım sistem satınca gitti tabi tekrardan diziyorm oda çok iyidi cl32 6400mhz sıkıntısız xmp ve expo destekliDaha bu fiyatı bırak 5K altına beyazını görmedim yada geldiyse bile anında uçuyor
300 500fazla verirz orj alınır gerek yok atraksiyonaAlıp beyaza boyamamız yok mu?![]()
Hiç duymadım öyle bir şey, zannetmiyorum. Aynı model olunca ikili paket de alsan tek tek da alsan aynı. Ben sadece ölü fiyat olmadıktan sonra alışveriş yapmayan ölücüler için attımDual farkı oluyormu eş ram olmayınca mesela
Aynı batch ve test edilmiş oldukları için uyumsuzluk oranı %99 sorunsuz diyebiliriz.Hiç duymadım öyle bir şey, zannetmiyorum. Aynı model olunca ikili paket de alsan tek tek da alsan aynı. Ben sadece ölü fiyat olmadıktan sonra alışveriş yapmayan ölücüler için attım![]()
Valla arkadaşa aldık bunlar eşmi eş olmazsa sorun olurmu felan daha düşünmediğim sorular gelince merak ettimHiç duymadım öyle bir şey, zannetmiyorum. Aynı model olunca ikili paket de alsan tek tek da alsan aynı. Ben sadece ölü fiyat olmadıktan sonra alışveriş yapmayan ölücüler için attım![]()
Hayırlı olsun, gayet güzel duruyor.Valla arkadaşa aldık bunlar eşmi eş olmazsa sorun olurmu felan daha düşünmediğim sorular gelince merak ettimama artık toplandı sistem hayırlısıyla bitti
TeşekkürlerAynı batch ve test edilmiş oldukları için uyumsuzluk oranı %99 sorunsuz diyebiliriz.
Farklı batchte farklı belleğe sahip ram alabilirsiniz tek tek alırken küçük bir şans olsada. Mesela birini bugün birini 1 yıl sonra aldığınızd buna denk gelebilirsiniz ama.
Geçen yıl Ağustos'ta denk getirmişim.Daha bu fiyatı bırak 5K altına beyazını görmedim yada geldiyse bile anında uçuyor
ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) hocam benim anakart bu 5200 mhz ram var 16gb ama 32 ye yükseltmek istiyorum bu ramleri alsam 6000 de kullanabilir miyim (anakart teknik bilgilerde 5200 üstünü OC ile parantez içinde belirtmiş)Hiç duymadım öyle bir şey, zannetmiyorum. Aynı model olunca ikili paket de alsan tek tek da alsan aynı. Ben sadece ölü fiyat olmadıktan sonra alışveriş yapmayan ölücüler için attım![]()
Fiyat ne kadara topladınız sistemiValla arkadaşa aldık bunlar eşmi eş olmazsa sorun olurmu felan daha düşünmediğim sorular gelince merak ettimama artık toplandı sistem hayırlısıyla bitti
95K civarına geldi ekran kartı 9070 XT Aorus modeli 35K ya ilk çıktığı zamanlar kendisi önden almış.Fiyat ne kadara topladınız sistemi
ekipman dahil 50k ya sistem alacağım oyun için tavsiyen ne olur ben çok anlamıyorum vermişken boşa para vermiyelim95K civarına geldi ekran kartı 9070 XT Aorus modeli 35K ya ilk çıktığı zamanlar kendisi önden almış.