5ghz geçince düzelen internet

Elmeryy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
949
merhabalar süperonline kullanıyorum tarifem 50mbps superonline ile 2 tane ağ oluşturuluyor size biri normal 2.4 diğeri ise 5ghz şimdi anlamadığım kısım 2.4 e bağlanınca hızım 6-7mbps ve oyun oynayamıyorum cs 600 ms altı düşmüyor bugün 5e bağlanmayı denedim ve bir baktım hızım 30mbps ye kadar çıkmış oyunları 50 60 ms oynuyorum
ve bu bana çok garip geldi neden aralarında bu kadar devasa bir fark var aydınlatırmısınız

kablolu baglantı yapsan daha iyi sonuç alırsın.
2.4 ghz baglantı bluetooth kulaklık mouse haporler vs vs gıbı baglantılardan çok etkılenır.
5 ghz etkılenmez bu nedenle hızlı olur fakat araya 1 duvar gırse verim düşer.

kablolu baglantı yapsan daha iyi sonuç alırsın.
2.4 ghz baglantı bluetooth kulaklık mouse haporler vs vs gıbı baglantılardan çok etkılenır.
5 ghz etkılenmez bu nedenle hızlı olur fakat araya 1 duvar gırse verim düşer.
hocam internet yan evde teyzemlerde :D wi-fi dan başka çarem yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xiaomi nin sinyal güçlendiricileri iyi midir? fiyatları gayet makul

hocam ben superonline kullanıyordum 5 6 senedir sonra modem değişimi için aradım ücretsiz değiştirdiler böylece 5ghz geçme şansım oldu modem değişiminden mi bilmem ama speedtest lerde 65 download 5 upload alan ben (anlaşmam 25 fiber) yaklaşık 3 gündür 300+ download 65+ upload alıyorum mac air wifi ile yapıyorum testi

hocam internet yan evde teyzemlerde :D wi-fi dan başka çarem yok

xiaomi nin sinyal güçlendiricileri iyi midir? fiyatları gayet makul
menzil artırıcı olarak işe yararda kayıp veri ve ping yüksek olur.

hocam ben superonline kullanıyordum 5 6 senedir sonra modem değişimi için aradım ücretsiz değiştirdiler böylece 5ghz geçme şansım oldu modem değişiminden mi bilmem ama speedtest lerde 65 download 5 upload alan ben (anlaşmam 25 fiber) yaklaşık 3 gündür 300+ download 65+ upload alıyorum mac air wifi ile yapıyorum testi
tam superonlineye sövecekken 5ghz yi keşfettim bende bundan önce 3-4 ayrı internet denedik demek 5ghz den dolayı yavaşmış diğerleri

menzil artırıcı olarak işe yararda kayıp veri ve ping yüksek olur.
hocam menzil olarak sıkıntım yok 3 diş çekiyor sabit o zaman almam beni sıkıntıya sokar teşekkürler

senin eve o interneti kablo ile getirip access point öyle bağlaman lazım :)

Geri