🔥İndirim GameGaraj İ3 12100F RTX 3060 SİSTEM 13799 TL

Bu sistemde işlemci soğutucu yok mu? Aşağıda açıklamada tray işlemcilerde fan yok, ekstra fan gönderilmeyecek yazıyor da

Gamegarajdan alışverişim oldu. Satış sonrası ilgililer iade değişim konusunda hiç bir sorun çıkarmadılar. Sistem güzel fiyat uygun . Teşekkürler

Üst seviye sistemler yaptık artık giriş seviyesine yöneleceğiz demişti. 2060lı sistem geliyor hissediyorum 🙂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerde söylendi 2k odaklı olacağı.
Burada bi konu açıldı hocam sanırım bi videosunda bahsetmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2060 lı sistem hafta sonu gelecek daha düşük fiyatlı olandır bence

2k odaklı olacak. Giriş orta arası

Ben bir tane story'sinde çok net hatırlıyorum ki (son çıkardığı sistemleri refere ederek) artık giriş seviyesine benzer sistemler yapacağız dedi.
Tahminim artık iyice popülerliğini kaybetmiş 1660 super falan gelecek. Bir ihtimal 2060 gelebilir ki 2060 gelirse iyi 2060'ın 2 yıl daha gideri var bence.

Ben bir tane story'sinde çok net hatırlıyorum ki (son çıkardığı sistemleri refere ederek) artık giriş seviyesine benzer sistemler yapacağız dedi.
Tahminim artık iyice popülerliğini kaybetmiş 1660 super veya 6500xt gelecek. Bir ihtimal 2060 gelebilir ki 2060 gelirse iyi 2060'ın 2 yıl daha gideri var bence.
2060 nın rakibi 5600xt kullanıyorum bence 2 degil 3 sene yine gider hatta grafik takıntısı yoksa bir insanda orta veya düşük ayarlarda 4 sene yine kullanır.

Bu sitede inno3d biostar çok fazla var anlaşmaları var galiba bu kartlardan alıyorlar çok fazla inno3d eski bir marka güvenilir ama diğerini bilmiyorum
Biostarda köklü bir firma sadece ülkemizde epek bilinmeyen marka

Tahminim artık iyice popülerliğini kaybetmiş 1660 super falan gelecek. Bir ihtimal 2060 gelebilir ki 2060 gelirse iyi 2060'ın 2 yıl daha gideri var bence.
Insaallah giris seviyeli gelir. Herkesin orta ve yüksek seviyeli sistemler almaya gücü yetmeyebilir. Üstelik uzun zamandan beri sürekli ust ve orta seviyeli sistem çikarıyorlar.

2060 nın rakibi 5600xt kullanıyorum bence 2 degil 3 sene yine gider hatta grafik takıntısı yoksa bir insanda orta veya düşük ayarlarda 4 sene yine kullanır.

Bence de gider ben 2060 sahibiyim ve RDR2'de biraz ufak tefek ayarlarla çok iyi fps'ler alıyorum. Lakin burda bir tane her şeyi bildiğini zanneden biri çıkıp şu şunu gömer bu bunu gömer falan diyebilir diye 2 yıl yazdım geçtim :)

Bence de gider ben 2060 sahibiyim ve RDR2'de biraz ufak tefek ayarlarla çok iyi fps'ler alıyorum. Lakin burda bir tane her şeyi bildiğini zanneden biri çıkıp şu şunu gömer bu bunu gömer falan diyebilir diye 2 yıl yazdım geçtim :)
Bende pc yi kurmadım kurduktan sonra rdr2 yi oynamak istiyorum ultra degil de yüksek ayarlarda oynatır degilmi 60 fps de felan 1920 1080 de

Bende pc yi kurmadım kurduktan sonra rdr2 yi oynamak istiyorum ultra degil de yüksek ayarlarda oynatır degilmi 60 fps de felan 1920 1080 de

Ultra-high yapınca 35'lere kadar düşüyor ve bariz bir akıcılık sorunu başlıyor. Ben texture kalitesini ultra yaptım, bazı ayarları high, bazılarını da medium'da bıraktım 100'lerin üstüne çıkan fps'ler gördüm. Sonra grafik ayarlarını biraz daha arttırdım 75-80 arasında bir yerde ayarları bıraktım. Görüntü de hoşuma gitti, fps'de. Akıcılık da iyi. Vram'de 4 gb falanlarda. 1 saat falan denedim güzeldi. DLSS'i quality'e aldığımda da görüntü güzeldi, hatta saç detayları falan daha güzeldi ama keskinlik biraz artıyordu.

Özetle; 5600XT incelemelerini izlemedim ama eğer dediğin gibi 2060 muadili ise bence sorunsuz bir şekilde 60+ alırsın. Benim sistem i3 12100f+rtx2060.

Geri