Grip mi rotring 500 mü

Turabi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
Ve sizce 0.5 mi 0.7 mi yazım açısından ve rahatlık açısından çoğu insan rotringin ağırlık noktası uç kısmında olduğu için daha iyi diyorlar yazımı daha kolay diyorlar.

Rotring 500.

dostum 2 side iyi değil , faberi uzun kullanımda sevmedim, rotringi de, o kalem yazı yazma kalemi değil uzun vadede elini ağrıtıyor benim sana attığım faber güzeldi ,ben hiçbirini kullanmıyorum kurşun kalem en iyisi

dostum 2 side iyi değil , faberi uzun kullanımda sevmedim, rotringi de, o kalem yazı yazma kalemi değil uzun vadede elini ağrıtıyor benim sana attığım faber güzeldi ,ben hiçbirini kullanmıyorum kurşun kalem en iyisi
Attığın faber hangisi

1663688664551.png

Rotring iyi gibi duruyor

500'un 0.7mm versiyonunu kullaniyorum kalemin dis gorunusu ve hissiyati cok guzel.

hocam o kalemle anca çizim yapabilirsiniz emin olun yazı kalemi değil bir benzeri de bende var
Denedim de onun için dedim kırtasiyeye gittim çok rahat geldi elime o diğerini de denedim o da rahatsız etti

Ve sizce 0.5 mi 0.7 mi yazım açısından ve rahatlık açısından çoğu insan rotringin ağırlık noktası uç kısmında olduğu için daha iyi diyorlar yazımı daha kolay diyorlar.

Grip Plus adamdır.
4. yılım oluıcak bu sene kendisi ile.
Bu sene biraz kötüleşti ama ilk 3 yıl mükemmeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,988
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen