🔥İndirim Ryzen 5 5600 NAYS ile 3019 TL

Sorun şu başka hesaptan 1250 TL attım fakat işbankası hesabımdan yapmaya çalışınca ilgili tckn para transferi yapılamamaktadır yazıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ben hayatımda böyle saçma bir uygulama görmedim gerçekten 1250 TL yüklediğim için aylık limitim dolmuş ve önümüzde ki ay açılacakmış :kekw: bu uygulamayı sonsuza kadar siliyorum kullanmamak üzere..
Aynı durumu yaşadım. 1250tl yi atmadan önce banka hesabından 1tl atman lazımmış. Diğer ayın 1 ine kadar beklemek zorundasın.

Aynı durumu yaşadım. 1250tl yi atmadan önce banka hesabından 1tl atman lazımmış. Diğer ayın 1 ine kadar beklemek zorundasın.
Umrumda değil saçma sistem yapmasalardı beni alakadar etmez kullanıcı kaybederler müşteri temsilcileri bile olaydan habersiz.

Kendi banka hesabından 1 lira atarsan limitin artar uygulamayı kötüleyip durma
Ben 1 lira attım, 10 lira hediye verdi hesapta var 11 lira, ama kalan aylık yükleme miktarım 1239 gözüküyor, artması gerekmiyor muydu bunun

uygulama leş gibi, para yükleme de sorunlu. Para gönderiyorsun hesaba geçmiyor, 1250 TL yüklüyorsun hesabın kitleniyor. Başta adam gibi bilgi vermiyorlar. Müşteri hizmetlerine yazıyorsun onlar da bir haber.

Ben 1 lira attım, 10 lira hediye verdi hesapta var 11 lira, ama kalan aylık yükleme miktarım 1239 gözüküyor, artması gerekmiyor muydu bunun
İş bankası müşterisiysen aylık limitin 7500 TL, değilsen 1250 TL. Eğer İş bankası müşterisiysen de ödemeni, iş bankası üzerinden yapman gerekiyor (ekstradan böylece masrafta ödemiyorsun).

++ Ek olarak, diğer bankalarda prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama iş bankası üzerinden yaptığınız para yatırmaları hesaba anında yansıyor (havale işlemi çünkü). Çıktığından beri naysı aktif kullanıyorum, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.

Ne diye durduk yere uygulamayı kötüleyim sen bunu demeden önce zaten ben bunları yaptım yapmama rağmen sonuç alamayıp 3 tane müşteri temsilcisi ile görüşüp abuk sabuk cevaplar aldım sırf yorum yazmak için konuşmayın lütfen.

uygulama leş gibi, para yükleme de sorunlu. Para gönderiyorsun hesaba geçmiyor, 1250 TL yüklüyorsun hesabın kitleniyor. Başta adam gibi bilgi vermiyorlar. Müşteri hizmetlerine yazıyorsun onlar da bir haber.
Bizzat aynısını yaşadım haklısın dostum sonuna kadar.

İş bankası müşterisiysen aylık limitin 7500 TL, değilsen 1250 TL. Eğer İş bankası müşterisiysen de ödemeni, iş bankası üzerinden yapman gerekiyor (ekstradan böylece masrafta ödemiyorsun).

++ Ek olarak, diğer bankalarda prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama iş bankası üzerinden yaptığınız para yatırmaları hesaba anında yansıyor (havale işlemi çünkü). Çıktığından beri naysı aktif kullanıyorum, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
Ben iş bankası müşterisiyim önce hesaba zamanında 20 TL atmıştım hediye paralar için, daha bugün işlemciyi almak adına hesaba 1250 TL atmam gerektiğini gösteriyordu uygulama attım ondan sonra da limitim artması gerekirken artmadı müşteri temsilcileri de ne bilgi veriyor ne de konuya vakıflar ve ben sırf bu saçma uygulama yüzünden 400 TL daha fazla verdim işlemciye.

Dipnot: Yaptığım tüm işlemleri işbankası hesabımdan yaptım başka bankadan para aktarmadım ona rağmen böyle oldu.

Rica ediyorum artık Nays indirimi diye reklamını yapmayın şunların müşteri çekme çalışması hiçbir işe yaramaz uygulama toplam 1250 limit var şaka gibi :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Geri