Rtx 3060'lı Sisteme Güç Kaynağı

Hayir.

İncelemesi olmasa da bu da tercih edilebilir:

Son düzenleme:
Valla bir kaç arkadaş siparişlerinde sıkıntı çıkmıştı ondan ondan dedim 😂
Amazon'da sıkıntı çıkmaz, en kötü para iadesi yapılır,
Amazon.com
Amazon.de
Amazon. Tr deneyimlerim oldu, Amazon tr müşteriye dolandırıcı muamelesi yapabiliyor. Ama yine de para iadesinde sorun yok, ayrıca satıcı Amazon ve amazon tarafından gönderilir almanız gerekiyor.

Hayir.

İncelemesi olmasa da bu da tercih edilebilir:

Corsair olan model de iyi bunuda düşünüyorum bide msi bu modeli var https://ty.gl/pfccsifmjd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon'da sıkıntı çıkmaz, en kötü para iadesi yapılır,
Amazon.com
Amazon.de
Amazon. Tr deneyimlerim oldu, Amazon tr müşteriye dolandırıcı muamelesi yapabiliyor. Ama yine de para iadesinde sorun yok, ayrıca satıcı Amazon ve amazon tarafından gönderilir almanız gerekiyor.
Yok aga sipariş vermem ozaman amazondan 😂

Amazon Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerden çok daha güvenilir haberiniz olsun. Önyargılı ile bir yere varamazsınız.
Hocam on yargı ile ilgilisi yok, siz daha önce sipariş verdiniz mi amazondan kaç günde ürün elizine ulaşıyor daha bide

Hocam on yargı ile ilgilisi yok, siz daha önce sipariş verdiniz mi amazondan kaç günde ürün elizine ulaşıyor daha bide
Bu yıl 20 sipariş vermişim geçen yıllarda aşağı yukarı aynıdır. Yoğunluk olmaz ise 1 günde ulaştı elime. Bir ürün de çizik vardı para iadesi yaptılar ürünü almadılar.

Bu yıl 20 sipariş vermişim geçen yıllarda aşağı yukarı aynıdır. Yoğunluk olmaz ise 1 günde ulaştı elime. Bir ürün de çizik vardı para iadesi yaptılar ürünü almadılar.
En kısa zamanda birşeyler sipariş veririm amazondan bir bakalim hayırlısı

650+80 Corsair marka bir ürün kullanabilirsin yeterli olur.
Bir hafta içinde karar vericem ya corsiar yada msi olacak ikiside tam modüler fazladan kabloları takmazsın kısmet bakalım, ben sadece 650w yada 750w mi yeterli olur mu ona emin olmak istiyorum çoğu kişide 650w yeterli diyor

Bir hafta içinde karar vericem ya corsiar yada msi olacak ikiside tam modüler fazladan kabloları takmazsın kısmet bakalım, ben sadece 650w yada 750w mi yeterli olur mu ona emin olmak istiyorum çoğu kişide 650w yeterli diyor
550w kullananlar bile var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,408
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri