Çözüldü✓ Toplama Bilgisayar Parça Uyumluluğu

EmrGN

80+
Reaksiyon skoru
41
Merhaba arkadaşlar bilgisayar topluyorum bu parçalar birbirleriyle uyumlu mu ekran kartı kasaya sığar mı gibi kafamı kurcalayan şeyler var yardımcı olur musunuz

Kasa

işlemci

anakart

ram

ssd

ekran kartı

psu

Merhaba arkadaşlar bilgisayar topluyorum bu parçalar birbirleriyle uyumlu mu ekran kartı kasaya sığar mı gibi kafamı kurcalayan şeyler var yardımcı olur musunuz

Kasa

işlemci

anakart

ram

ssd

ekran kartı

psu
parçalar birbiriyle uyumlu güzelde seçilmiş ama çok pahalı 14k o karta verene kadar rtx 4000 serisini beklemek veya 2.el 3080ti almak daha mantıklı. en kötü 8.5k'ya aorus 6700xt al

parçalar birbiriyle uyumlu güzelde seçilmiş ama çok pahalı 14k o karta verene kadar rtx 4000 serisini beklemek veya 2.el 3080ti almak daha mantıklı. en kötü 8.5k'ya aorus 6700xt al
çok teşekkür ederim bekleyebilecek vaktim yok maalesef biraz acil topladım önerilerini dikkate alacağım

İşlemci 5600 alabilirsin, tek fark 0.2Ghz. O para farkı ilede Perfan 120H alırsın 5600x i geçersin ayar yaparak. RAM olarak ballistix alabilirsin, 3600CL14 değerine çıkartılıyor rahatlıkla.

Kasa olarak alabilirsen DLS480 öneririm.

Ekran kartı kasaya sığmayabilir ben de aynı kasayı kullanıyorum içi küçük baya. Minik bir kasa. Belki kıl payı sığabilir.

İşlemci 5600 alabilirsin, tek fark 0.2Ghz. O para farkı ilede Perfan 120H alırsın 5600x i geçersin ayar yaparak. RAM olarak ballistix alabilirsin, 3600CL14 değerine çıkartılıyor rahatlıkla.

teşekkürler deneyip fiyat farkına bakayım. bir de parçaları bu şekilde ayrı ayrı yerlerden almak sağlıklı mıdır bir sıkıntı yaratır mı sizce
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı kasaya sığmayabilir ben de aynı kasayı kullanıyorum içi küçük baya. Minik bir kasa. Belki kıl payı sığabilir.
bunu nası öğrenebiliriz acaba

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...dr4-cl16-kf432c16bba-8-fiyati,1341840232.html Aynı ramleri burdan 2 tane aldığında daha uyguna geliyor bu arada ama pazarama ne kadar güvenilir bilmiyorum hiç.

teşekkürler deneyip fiyat farkına bakayım. bir de parçaları bu şekilde ayrı ayrı yerlerden almak sağlıklı mıdır bir sıkıntı yaratır mı sizce

Kasa ölçüleri internette vardır. Ekran kartının incelemesi varsa ona bakabilirsiniz ölçülerini vermişlerdir. Ya da 3 fanlı herhangi bir 3060 ti olabilir aşağı yukarı aynı boydalar.

Evet ayrı ayrı alabilirsiniz sorun olmaz.

Kasa

işlemci

anakart

ram

ssd

ekran kartı

psu
3060 Ti modeline 14 küsür verilmez. 3080 12 GB Asus Rog Strix 16 küsüre ara sıra indirime giriyor onu alırım daha iyi.

Kaldı ki; Müthis fiyatlara hazır sistemler var onlara bir göz atmani tavsiye ederim

Frekans TV sistemin fiyatı biraz yükselmis yinede alınabilir düzeyde

Son düzenleme:

Hocam peki direkt https://www.incehesap.com/renegade-...99,36624,36625,36626,36628,36629,46397,300386 bu sistemi alıp belleği kingston anakart ı b550m yapsam bi de işlemci sıvı soğutucu taksam benim topladığım pc den daha iyi oluyor sanki ne dersiniz mantıklı mı

Geri