🔥İndirim Trendyol yemek %50 İndirim 🔥

merter73

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
393
Kampanya detayları alttaki resimde yazmaktadır, 35tl sepet tutarı olması lazım ve seçili restoranlarda geçerli bilginiz olsun :)
23 - 24 eylül'de geçerlidir, maksimum 20tl indirim sağlamaktadır.

Trendyol yemek %50 direk link: https://ty.gl/yymumqrbxp

AVvXsEjLMTwBjUaOQPRXZGy3oNJpbT19LT31rhxho2w6kAhisuwcK7e7Y3trDIofyRJk2W5IS1EYBKMMTLyHpPCxx-Raw8ZyhWFOq_2GzN8NU7b-R2NowrQnDsgTOXsQE88TuNHkxgqFmE1QW4f_H6oJSJQDhMV3oL1Kj23M3IGVsFlZdPUPtjdCEg10pwcJ=w456-h640

Son düzenleme:
indirim olsada, min sepet tutarı dükkanın 40 tl oldumu yine aynı fiyata geliyor .

indirim olsada, min sepet tutarı dükkanın 40 TL oldumu yine aynı fiyata geliyor .
burda genelde 20-25tl hocam yakın restoranlar var ise daha da uyguna gelir zaten 2 döner alsak 60-70 lira tutuyor maalesef :(

burda genelde 20-25tl hocam yakın restoranlar var ise daha da uyguna gelir zaten 2 döner alsak 60-70 lira tutuyor maalesef :(
bende herkes minimum 35birde arada 0.5km var yani

%50 İndirim yazıp, maksimum 20₺ indirim yapması. Trendyol gerçekten çok cimri.

öyle hocam ancak 50tl'ye 20tl İndirimde güzel oran hiç olmamaktansa
Tabii ki. Ama Getir'de daha güzel indirimler var. Ben pek tercih etmiyorum Trendyol yemeği. Aşırı cimri çünkü, bana kupon gelmiş 25₺ İndirim diye baktım alt limit 100₺ yazıyor. :D Muhtemelen müşteri ve kazançları iyi o yüzden pek "iyi" indirim yapmıyorlar. Eğer kötü olsaydı müşteri çekmek için iyi bir şeyler yaparlardı diye düşünüyorum.

Tabii ki. Ama Getir'de daha güzel indirimler var. Ben pek tercih etmiyorum Trendyol yemeği. Aşırı cimri çünkü, bana kupon gelmiş 25₺ İndirim diye baktım alt limit 100₺ yazıyor. :D Muhtemelen müşteri ve kazançları iyi o yüzden pek "iyi" indirim yapmıyorlar. Eğer kötü olsaydı müşteri çekmek için iyi bir şeyler yaparlardı diye düşünüyorum.
Getirde güzel trendyol yemekte hocam son zamanlarda getir bise vermiyo ama :D trendyol yemekde bugunde 20₺ indirim var en azindan çiğ köfte verecem 1-2 saate :D

Getirde güzel trendyol yemekte hocam son zamanlarda getir bise vermiyo ama :D trendyol yemekde bugunde 20₺ indirim var en azindan çiğ köfte verecem 1-2 saate :D
Getir nasıl bir şey vermiyor hocam? 1 haftadır 40 TL üzeri siparişe aynı gün 40 TL indirim veriyor. öğlen getirden söylüyorum 40 TL ye, akşam 40 TL lik yemeği de bedavaya getirmiş oluyorum :D adamlar yüzünden obez olacam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1664017350019.png

trendyolda 50tl olan yemek getirde 80tl ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,274
Üyeler
192,986
Son üye
Monitöravcisi
Geri