- Reaksiyon skoru
- 290
şuan ayarlarım iyi ve normal demiClock başlığı altındaki değerlerin sıfır, yani ekran kartın varsayılan hız değerlerinde çalışacak. Eğer overclock yapmak istersen (+) pozitif değer yapacaksın, underclock için de (-) değer yapacaksın. Eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan biraz o.c rehberlerine bakarsın, bilmeden kurcalamanda pek bir fayda yok. Ekran kartının isminin yazdığı yerin altında kaydetme işaretinin hemen solunda varsayılan ayarlara döndürme tuşu var, ayarları sıfırlamak istersen onu kullanabilirsin.
O.c yapaabiliyorumda undervolt'u bi anlayamadım çok karışık geliyor bana, teamwiewer versem yapar mısın bana ?Clock başlığı altındaki değerlerin sıfır, yani ekran kartın varsayılan hız değerlerinde çalışacak. Eğer overclock yapmak istersen (+) pozitif değer yapacaksın, underclock için de (-) değer yapacaksın. Eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan biraz o.c rehberlerine bakarsın, bilmeden kurcalamanda pek bir fayda yok. Ekran kartının isminin yazdığı yerin altında kaydetme işaretinin hemen solunda varsayılan ayarlara döndürme tuşu var, ayarları sıfırlamak istersen onu kullanabilirsin.
Normal, bir sorun yok.şuan ayarlarım iyi ve normal demi
Ben de tecrübeli değilim, kimse için öneride bulunamam. Kimseye de TeamViewer erişimi verme derimO.c yapaabiliyorumda undervolt'u bi anlayamadım çok karışık geliyor bana, teamwiewer versem yapar mısın bana ?
throattlestop işlemci icinmiydi hocam?Normal, bir sorun yok.
Ben de tecrübeli değilim, kimse için öneride bulunamam. Kimseye de TeamViewer erişimi verme derimgpu ya u.v yapacaksan bilgim yok hiç yapmadım. Cpu ya u.v yapacaksan ben throattlestop kullanıyorum çok güzel çalışıyor, bakarsan detaylı güzel rehberleri var
![]()
Evet hocam işlemci için, gpu için başka versiyonu varsa bilemiyorum.throattlestop işlemci icinmiydi hocam?
Acaba bunun ayarlarını nasıl yaparım ben tam anlamadım siz nasıl yaptınızEvet hocam işlemci için, gpu için başka versiyonu varsa bilemiyorum.
Bir sorun gözükmüyorAlıntıyı görüntüle
ben overlock u kapattım ama tam emin değilim açıkmı şuan sizce? ve ayarlar bozukmu değişmesimi lazım?
ekran kartı:
ASUS TUF GAMING GeForce GTX 1660 Ti EVO OC 6GB GDDR6 192 Bit
nerden bakıyoruzNormal, bir sorun yok.
Ben de tecrübeli değilim, kimse için öneride bulunamam. Kimseye de TeamViewer erişimi verme derimgpu ya u.v yapacaksan bilgim yok hiç yapmadım. Cpu ya u.v yapacaksan ben throattlestop kullanıyorum çok güzel çalışıyor, bakarsan detaylı güzel rehberleri var
![]()
Nerden isterseknerden bakıyoruz
işlemci diyor ekran kartı için de oluyor muNerden istersek
Rehber: ThrottleStop Kullanımı ve Limit Sebepleri
ThrottleStop rehberime hoşgeldiniz. Birkaç şeyden bahsedip yavaştan başlıyorum: İlk olarak programda yaptığınız ayarlar sonucunda; Fazla Undervolt ettiğinizden dolayı yada başka bir abartıya kaçılmadan dolayı BSOD ekranıyla, sistem donmasıyla karşılaşabilirsiniz. Undervolt ederken bu iki durum...www.technopat.net