Şuan overlock kapalı mı?

Messinin Ronaldosu

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
2022-09-23.png

ben overlock u kapattım ama tam emin değilim açıkmı şuan sizce? ve ayarlar bozukmu değişmesimi lazım?

ekran kartı:

ASUS TUF GAMING GeForce GTX 1660 Ti EVO OC 6GB GDDR6 192 Bit​

Clock başlığı altındaki değerlerin sıfır, yani ekran kartın varsayılan hız değerlerinde çalışacak. Eğer overclock yapmak istersen (+) pozitif değer yapacaksın, underclock için de (-) değer yapacaksın. Eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan biraz o.c rehberlerine bakarsın, bilmeden kurcalamanda pek bir fayda yok. Ekran kartının isminin yazdığı yerin altında kaydetme işaretinin hemen solunda varsayılan ayarlara döndürme tuşu var, ayarları sıfırlamak istersen onu kullanabilirsin.

Clock başlığı altındaki değerlerin sıfır, yani ekran kartın varsayılan hız değerlerinde çalışacak. Eğer overclock yapmak istersen (+) pozitif değer yapacaksın, underclock için de (-) değer yapacaksın. Eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan biraz o.c rehberlerine bakarsın, bilmeden kurcalamanda pek bir fayda yok. Ekran kartının isminin yazdığı yerin altında kaydetme işaretinin hemen solunda varsayılan ayarlara döndürme tuşu var, ayarları sıfırlamak istersen onu kullanabilirsin.
şuan ayarlarım iyi ve normal demi

O.c yapaabiliyorumda undervolt'u bi anlayamadım çok karışık geliyor bana, teamwiewer versem yapar mısın bana ?

şuan ayarlarım iyi ve normal demi
Normal, bir sorun yok.

O.c yapaabiliyorumda undervolt'u bi anlayamadım çok karışık geliyor bana, teamwiewer versem yapar mısın bana ?
Ben de tecrübeli değilim, kimse için öneride bulunamam. Kimseye de TeamViewer erişimi verme derim :) gpu ya u.v yapacaksan bilgim yok hiç yapmadım. Cpu ya u.v yapacaksan ben throattlestop kullanıyorum çok güzel çalışıyor, bakarsan detaylı güzel rehberleri var 🙏

Normal, bir sorun yok.

Ben de tecrübeli değilim, kimse için öneride bulunamam. Kimseye de TeamViewer erişimi verme derim :) gpu ya u.v yapacaksan bilgim yok hiç yapmadım. Cpu ya u.v yapacaksan ben throattlestop kullanıyorum çok güzel çalışıyor, bakarsan detaylı güzel rehberleri var 🙏
throattlestop işlemci icinmiydi hocam?

Uygulamayı yönetici olarak çalıştırınca FIVR sekmesinde sol kısımda turbo ayarlarını yapabiliyorsunuz. Benim işlemci max 45 oluyor, 34-37 gibi ayarlıyorum. Orta kısımda da yukarda birkaç seçenek var onları seçerek voltaj ayarı yapılabiliyor, sıcak günlerde performansa ihtiyaç duymuyorsam -27 civarına kadar indiriyorum, performanslı işler için sıcaklık uygunsa -14 civarına çıkıyorum. Tabii işlemciniz, soğutucunuz vs nasıl tepki verir bilemem, ona göre sizin kendi ayarlarınızı bulmanız lazım.

Normal, bir sorun yok.

nerden bakıyoruz

Nerden istersek :D
işlemci diyor ekran kartı için de oluyor mu

Geri