Dagurashibanipal
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Öncelikle iyi günler.
Sistemime yeni ekran kartı almak istiyorum. RTX 3060'da karar kıldım fakat bir sürü farklı versiyonu bulunmakta. Küçük çaplı bi eleme sürecinde 2 modelde karar kıldım fakat hangisini alıcağıma karar veremedim. Ekran kartlarından anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum bu yüzden.
1. Kart
www.sinerji.gen.tr
2.Kart
www.n11.com
Sistemim de bu şekilde
İşlemci : Amd ryzen 5 5600x
Anakart : Asus prime x570-p
Ram : Kingston hyperx fury 3600 mhz 32 GB "4x8"
Ekran kartı : MSI Radeon rx 5500 xt mech 8 gb
SSD : Gigabyte aorus 2tb M.2
Güç kaynağı : Cougar 700 w
Sistemi yazmışken küçük bi sorum daha olacak 700w güç kaynağı bu yukarıdaki ekran kartlarını beslemede bi sıkıntı çıkartırmı acaba.
Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.
Sistemime yeni ekran kartı almak istiyorum. RTX 3060'da karar kıldım fakat bir sürü farklı versiyonu bulunmakta. Küçük çaplı bi eleme sürecinde 2 modelde karar kıldım fakat hangisini alıcağıma karar veremedim. Ekran kartlarından anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum bu yüzden.
1. Kart
Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12G 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12G 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
İşlemci : Amd ryzen 5 5600x
Anakart : Asus prime x570-p
Ram : Kingston hyperx fury 3600 mhz 32 GB "4x8"
Ekran kartı : MSI Radeon rx 5500 xt mech 8 gb
SSD : Gigabyte aorus 2tb M.2
Güç kaynağı : Cougar 700 w
Sistemi yazmışken küçük bi sorum daha olacak 700w güç kaynağı bu yukarıdaki ekran kartlarını beslemede bi sıkıntı çıkartırmı acaba.
Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.