AMD mi NVIDIA mı alınmalı

Yazılımsal olarak AMD ye göre çok daha ileride üstelik DLSS gibi bir nimet varken kim AMD alır ki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şuan zorunlu olarak AMD kullanıyorum ama ilk fırsatta ekran kartımı değiştireceğim.
amdde çok sorun yasadiniz mi

Videoyu izledim aklı başında 1 tane insan yok donanımdan teknik bilgiden bi haber 3ay olmuş ekran kartını alalı abi nvidia yaaaa diyor.
katılıyorum bu arada +1

İhtiyacını hangi ürün karşılıyorsa onu alırsın.

nvidia tabi ki 10 yılı aşkındır amd kullanıyorum ati radeon olarak geçerdi bir zamanlar bu 10 yılı aşkın süredir o kadar tiksindim ki güncellemesi olsun yazılım desteği sorunu blue screen black screen fps drop optimizasyon zart zurt derken daralıp rtx 3060 ı çektim...

Birde bazen WHQL driver kullanmama rağmen önceki sürüm drivera göre FPS düşüşü oluyordu.

İhtiyacını hangi ürün karşılıyorsa onu alırsın.
2 side karsılıyor ama emin değilim

bi tık daha nvidia ya kaycam gibi ya

2 side karsılıyor ama emin değilim
Nvidia'nın verdiği özellikleri Amd karşılayamıyor. Eğer ikisi de senin isteklerini karşılıyor diye düşünüyorsan Nvidia almanı gerektirecek bir durum yok gibi daha ucuz diye AMD'den yana seçim yapabilirsin.

A
Dün okulda arkadaşlarla bunun üzerine uzuncana konuştuk ama pek bir sonuç elde edemedik bu zamanda amd mi alınmalı yoksa nvidia mı nedenleriyle açıklarsanız çok güzel olur.
Amd ekran kartları şuan alınmaz belki 5 sene sonra anca yetişir nvidia ya,

Dunya yansa da nvidia fanboyluk degil kesinlikle 2 aydir amd kullanıyorum gecici olarak lanet ettirdi sürekli hata aliyorum video izlerken bile hata verir mi bir kart veriyor iste.

o zaman garanti nvidia alıcam her şey için teşekkür ederim iyi günler dilerim

kesinlikle nvidia. üç kuruş fazla veririm kalitelisini alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri