2 tane ekran kartı var basit bir ekran kartı arama seçme bile yok AMD laptop vardı 2 GB + 1 GB ekran kartından iyi olanı birtürlü kullanmadimsizde sanırım herkezin muzdarip oldugu seylerden dolayı sevmiyorsunuz
Wattman dışında AMD'nin bir eksisi olduğunu sanmıyorum. Nvidia da boş değil driver güncelleme sonrası FPS düşüşü yaşayan çok kişi gördüm.bu videoda fanboylar nvidiayi iyi savunamamış bence dlss den bahseden bile yok amd nin yaşattığı sorunlardan da kimse bahsetmemiş wattman mavi ekran vs
bende böyle düşünüyorum ama sınıf arkadaşlarıma bir tüürlü anlatamıyorumHocam benim fikrim ben amd sistem aldım çünkü bu fiyata 3060 veya 3060ti lı sistemler vardı saf güç olarak amd bu kartlara fark atıyordu tamam nvdia yazılımları iyi ama amd nin son fsr 2.0 güncellemesinde bişeyleri başarabildiğini gördüm ve düzeltebileceklerini düşünerek bu kumarı oynadım abi pişman da değilim şuan btw bence doğru karardı
AMD kullanıyorum en kısa sürede nvidia geçeceğim.Dün okulda arkadaşlarla bunun üzerine uzuncana konuştuk ama pek bir sonuç elde edemedik bu zamanda amd mi alınmalı yoksa nvidia mı nedenleriyle açıklarsanız çok güzel olur.